Trik vrhunskih kuvara koji užasava mnoge - ali garantuje najukusnije meso koje ste ikada probali

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mirela
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • johny

    03. novembar 2017 | 07:36

    Koliko kosta to pecenje ako se pece sest sati?

  • Jasna

    30. oktobar 2017 | 17:29

    A moete i staviti u Metalcev pekac sa poklopcem i dobiti izsti efekat ali na zdrav nacin. Moracete da operete sudove, ali, jesmo li toliko lenji?

  • Milka R.

    29. oktobar 2017 | 08:15

    Ha koristim godinama kad pecem meso za vise osoba!!odlicno je neprska rernu ...sve bude socno ..a to su soecijalne folije kesice koje se kiriste za rernu kad pecete meso moze i povrce dase stavi!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA