Obavezno isprobajte trik sa zamrzavanjem zahvaljujući kom će hleb biti svež i do 6 meseci
Možete da sprečite ovako nešto samo uz pomoć vašeg frižidera, jer on može da održi hleb svežim čak 6 meseci!
Ako jedete pirinač i pastu na ovaj način, unećete MANJE KALORIJA u organizam
Evo zasto UVEK morate da jedete hleb NA KRAJU OBROKA
Sigurno ste već probali da zamrznete hleb u zamrzivaču, ali nakon otapanja doživljavate razočaranje jer je zamrzivač izvukao iz njega sav ukus. Sve zavisi od toga kako zamrzavate hleb, u kakvoj ambalaži i posle koliko dana od pečenja.
Pravilo broj jedan je da se pre zamrzavanja uverite da li je originalno pakovanje otvoreno u poslednjih 24 sata. Za svežiji i lepši ukus hleba, kupite ujutru hleb u pekari i isecite ga na kriške odmah pošto dođete kući. Isecite hleb i uvijte ga u pek papir. Stavite ga tako u frižider bez prethodnog pakovanja u kese. Kada se hleb dovoljno zamrzne, izvadite ga i stavite u najčvršću kesu za zamrzivač koju imate.
Kada se uželite svežeg hleba, odmrznite po koju krišku na sobnoj temperaturi jer će tako imati najlepši ukus. Ukoliko baš žurite stavite ga u mikrotalasnu.
(Telegraf.rs)
Video: Putevi Srbije: Držite bezbedno odstojanje, sačuvajte život
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.