Život & Stil Know How Komentari na "Dva srpska trika za savršeno pržena jaja" - Telegraf.rs Dva srpska trika za savršeno pržena jaja 16/10/17 | 17:57 ‹ Pročitajte ceo tekst
Ćorloilo Ćorlo Pk
Evo mog komšije u ambulanti. Kad se sinoć vratio iz kafane, dobio je od žene - JAJE NA OKO! ;-) ;-)
Podelite komentar
Чика Шабан
Alo sta pisete ljudii! Sad sam gladan kao pas a imam samo ananas
Podelite komentar
VAN
Prženje jaja na palminom ulju je vrhunac mojih skromnog kulinarskih sposobnosti.
Podelite komentar
piercing&tattoo
Sad pržim jaje ovog trenutka amin
Podelite komentar
piercing&tattoo
Prvi trik je ispržiti jaje drugi trik je pojesti jaje I treći trik je oblizati usne jezikom. Obično tako svi rade haha
Podelite komentar
DARKO 100%
Najbolje se przi na svinjskoj masti,em sto se lepo isprzi,lep ukus,i nemoze da se zalepi za tiganj!!!
Podelite komentar
sik
@DARKO 100%
Bez obzira šta se kuva ili peče, sa posuđem se ne sme štedeti. Samo kvalitet I ništa više.Kakvo crno lepljenje.
Podelite komentar
Sremac
@DARKO 100%
Zamisli jaja u masti kada se prze ne na masti Ogladnio
Podelite komentar
Lalic
@DARKO 100%
Zaboravio si cvarke,crni luk, i krompir u caksira. :-) a moze i malo pecene slanine... :-)
Podelite komentar