Dva srpska trika za savršeno pržena jaja

Komentari

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    17. oktobar 2017 | 10:35

    Evo mog komšije u ambulanti. Kad se sinoć vratio iz kafane, dobio je od žene - JAJE NA OKO! ;-) ;-)

  • Чика Шабан

    17. oktobar 2017 | 00:06

    Alo sta pisete ljudii! Sad sam gladan kao pas a imam samo ananas

  • VAN

    16. oktobar 2017 | 20:31

    Prženje jaja na palminom ulju je vrhunac mojih skromnog kulinarskih sposobnosti.

  • piercing&tattoo

    16. oktobar 2017 | 19:55

    Sad pržim jaje ovog trenutka amin

  • piercing&tattoo

    16. oktobar 2017 | 19:52

    Prvi trik je ispržiti jaje drugi trik je pojesti jaje I treći trik je oblizati usne jezikom. Obično tako svi rade haha

  • DARKO 100%

    16. oktobar 2017 | 18:41

    Najbolje se przi na svinjskoj masti,em sto se lepo isprzi,lep ukus,i nemoze da se zalepi za tiganj!!!

    • 16. oktobar 2017 | 19:39

      sik

      @DARKO 100%

      Bez obzira šta se kuva ili peče, sa posuđem se ne sme štedeti. Samo kvalitet I ništa više.Kakvo crno lepljenje.

    • 16. oktobar 2017 | 21:21

      Sremac

      @DARKO 100%

      Zamisli jaja u masti kada se prze ne na masti Ogladnio

    • 16. oktobar 2017 | 22:33

      Lalic

      @DARKO 100%

      Zaboravio si cvarke,crni luk, i krompir u caksira. :-) a moze i malo pecene slanine... :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA