PRLJAVA ISTINA UGOSTITELJSTVA: Evo zašto nikako ne smete da solite hranu u restoranu
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Blok 45
Kreneš da soliš jelo, kada ono poklopac od slanika ovlaš zatvoren.
Podelite komentar
Mimi
Postoji i salveta. Uzmi salvetom bočicu i posoli. Baci salvetu i trazi drugu.
Podelite komentar
@@@
A tek ovi sa brzom hranom. Cekam pljeskavicu, i gledam kako prodavacica naplacuje i tim rukavima onda valja sledecu pljeskavicu, i posle sa nekom pljavom krpom brise ruke, i tako u krug. Naravno okrenuo sam se i otisao. Sve je to bilo na N.Bgd.
Podelite komentar
Чика Шабан
@@@@
Nema veze, sve je to termički obradjeno... Ziveo Caldo! Ziveo bul. Zorana Djindjica i Ulica gladnih!(Goce delceva)
Podelite komentar
mira
Hahaha
Podelite komentar
Ćorloilo Ćorlo Pk
Vodite računa, čuo sam da u boce za so često stavljaju i natrijum-hlorid! ;-) ;-)
Podelite komentar
VLAJKO
@Ćorloilo Ćorlo Pk
Pa to je so.
Podelite komentar
Ivana
Bocica jeste prljava ali so iz unutra nije...15 godina sam u ugostiteljstvu i nikad nisam videla da je dete jelo so ili biber.. jedu secer iz kesice ali da balave po karafinglama tesko!Prosipaju na sve strane,to stoji,to je dete a roditelji su neodgovorni...ali NE JEDU I NE BALAVE@
Podelite komentar
Dajo
@Ivana
Znate gospodjo dok vasi gosti otresaju posudicu kad sole spadne i ponekoja bakterija koja se nalazi na spoljasnoj strani
Podelite komentar
Japi
Mene vise brine cistoca escajga i posudja nego solanik.Njega mogu i maramicom uzeti.
Podelite komentar
EČEVERIJA brat od strica MOMOV
Da razmišljam o tome,nikad u restoran nebih otišao!
Podelite komentar