PRLJAVA ISTINA UGOSTITELJSTVA: Evo zašto nikako ne smete da solite hranu u restoranu

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika @@@
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Blok 45

    12. oktobar 2017 | 10:01

    Kreneš da soliš jelo, kada ono poklopac od slanika ovlaš zatvoren.

  • Mimi

    12. oktobar 2017 | 09:51

    Postoji i salveta. Uzmi salvetom bočicu i posoli. Baci salvetu i trazi drugu.

  • @@@

    12. oktobar 2017 | 08:17

    A tek ovi sa brzom hranom. Cekam pljeskavicu, i gledam kako prodavacica naplacuje i tim rukavima onda valja sledecu pljeskavicu, i posle sa nekom pljavom krpom brise ruke, i tako u krug. Naravno okrenuo sam se i otisao. Sve je to bilo na N.Bgd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA