Jednostavan trik: Uklonite miris luka sa ruku, brzo i efikasno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika čarls bronson
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • čarls bronson

    09. oktobar 2017 | 04:54

    Luk je u svim izdanjima kralj začina i salata. Za limun sam znao, mada kod nekih vrsta kineskog belog luka slabije pomaže .

  • Hhh

    08. oktobar 2017 | 18:20

    Glupost uzmi komad (npr. Noz)metala i istrljaj ruke A mozete na ebay kupiti metalni spun u te svrhe

  • icarus liberty1

    08. oktobar 2017 | 12:55

    Važno je pojesti taj luk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA