RADNICI OTKRIVAJU: Redovno koristimo ovaj trik u restoranima brze hrane kako bi vam DALI MANJE POMFRITA
Radnici restorana brze hrane su na društvenoj mreži Reddit rešili da otkriju trik koji mnogi koriste kako bi gostima dali manje pomfrita.
Evo zašto su kesice čipsa uvek poluprazne - a u njima nije vazduh, već nešto potpuno drugačije
U pitanju je takozvana tehnika "štipanja" koja gostima krišom daje manje porcije pomfrita.
U iskrenim odgovorima, radnici restorana brze hrane otkrili su da mnogi od njih koriste ovu tehniku kako bi mušterijama davali manje pomfrita.
- Menadžer me jenaučio kako da pravilno uštinem kartonsku kutiju u koju sipamo pomfrit da ona izgleda puna, iako nije. Samo jednom mi se desilo da me je mušterija provalila jer je prosula sav pomfrit i ponovo ga vratila u karton i videla da nije pun - priča jedan od zaposlenih.
Ali ovo nije najgore, mnogi koji nisu hteli da koriste ovu tehniku kako bi restoranu uštedeli novac su smatrani lošim radnicima.
Dakle, sledeći put kada naručite pomfrit, dobro proverite da li ste dobili punu porciju ili vas je neko "uštinuo".
(Telegraf.rs)
Video: Selaković na otvaranju 5. Rusko-srpskog kulturnog foruma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Jeдaн oд Cpбa
a krompir skup... za jadnu porciju pomfrita, koja bi trebalo da ima 200g, (a ima 160) košta,manje-više 120-140 dinara. Pa nekako računam da tako platimo oko 850-900 dinara za kilogram... al je skup krompir...
Podelite komentar
Cika Velja
Posten je los...!!! Nisam iznenadjen...a ni time da postene ljude cak i mrze!?!?
Podelite komentar