Osobe rođene u septembru su pametnije - i to samo zbog jedne sitnice

 
 ≫ 
  • 5

Mesec u kome ste rođeni može mnogo da odredi vaš uspeh u životu

Ljudi koji su često najobrazovaniji, uspešniji od drugih i ređe završavaju u zatvoru rođeni su u SEPTEMBRU!

Zlatni septembar je pred nama: Nema više ekstremnih vrućina, a evo kakvo vreme nas čeka do kraja meseca (FOTO)

10 fascinantnih činjenica o ljudima ROĐENIM U SEPTEMBRU - i jedna potpuno neverovatna

Za vikend ponovo tropske temperature, a u ponedeljak novi temperaturni šok! Dobro se pripremite! (FOTO)

Naučnici su utvrdili da je najbolji mesec u kome biste mogli da se rodite mesec septembar i time su vaše šanse za uspeh daleko veće nego kod drugih. Veće su šanse da ćete imati više samopouzdanja, a manje da ćete završiti u zatvoru.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Sve je to zbog toga što škola počinje u septembru, a time su i deca koja su rođena u septembru zapravo najstarija u razredu. U početnim godinama školovanja, ta mala razlika u godinama može mnogo da doprinese razvoju i sazrevanju. Često deca rođena u septembru budu najbolji đaci u razredu i neka vrsta vođe. Samopouzdanje koje tada steknu, omogućiće im uspeh i u kasnijem školovanju.

Suprotno od njih, deca rođena u avgustu su najmlađa u razredu, time i kasnije sazrevaju. Deca rođena u septembru se najviše opredeljuju za nastavak školovanja. Stopa kriminalaca među osobama rođenim u ovom mesecu je jako mala kao rezultat njihovog sazrevanja i odgovornosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    14. septembar 2017 | 22:54

    Pa deca rodjena 1. Marta su najstarija u razredu. Ovo su statistike evrope, kod nas nazalost nasi strucnjaci u ministarstvu rade preko veze, preko baba i striceva i ne koriste svoje diplome pa nam deca sa 6 godina i 5 meseci krecu u prvi razred umesto sa 7i po godina. Ja sam licno zahtevao ponavljanje predskolskog za moju cerku, jedva to sredio i sada je sa 7 i po godina neveeovatno zrelija za skolu. Mene je majka dala sa 6 godina u prvi razred i skola mi je bila teret, nisam se izigrao kao dete i rekao sam to svome detetu necu dozvoliti. Kada nas je psihplog pitao pa sto da dete propusta nesto u zivotu ja sam pitao psihologinju pa sta ce dete to moje da propusti ako krene godinu dana kasnije u skolu? Brak, decu, karijeru? Sta ce propustiti? Nista sposobnija je i zrelija sada za skolu mnogo. Ovaj zakon mora da se menja . dete mora da napuni 7 godina da moze da se upise u prvi razred!!!!!!!!!!!! Citaj ministre, mozda ti proradi dusa pa kazes e upravu je ovaj covek. Pola godine za dete od 6 godina znaci mnogo !

  • ja

    14. septembar 2017 | 19:12

    Deca rodjenja 1. Marta su najstarija u razredu

  • Kosovka

    14. septembar 2017 | 22:45

    Ja u septembru.imala 14 god i.13 dana i.prvu god.upisala.Kako.najstarija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA