NAJJEDNOSTAVNIJI RECEPT ZA AJVAR koji je toliko prost da se bukvalno pravi sam od sebe
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
sneki
Seljaci kazu da je najbolji ajvar samo od pecene paprike.Po meni najbolji ajvar je sa pecenom paprikom i patlidzanom jer mu upravo patlidzan da onaj pravi ukus jos i malo da je proljut e to je prava stvar a i to je stvar ukusa
Jeca
U ajvar se ne stavljaju ni esencija ni konzervans! A najbolji je kada se doda patlidzan!
M2
Za pravi ajvar treba tri dana posla. Tek toliko ste zaboravili da oljustite pecenu papriku, sto je mozda i najteze.