NAJJEDNOSTAVNIJI RECEPT ZA AJVAR koji je toliko prost da se bukvalno pravi sam od sebe

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika M2
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sneki

    17. septembar 2017 | 09:48

    Seljaci kazu da je najbolji ajvar samo od pecene paprike.Po meni najbolji ajvar je sa pecenom paprikom i patlidzanom jer mu upravo patlidzan da onaj pravi ukus jos i malo da je proljut e to je prava stvar a i to je stvar ukusa

  • Jeca

    15. septembar 2017 | 14:04

    U ajvar se ne stavljaju ni esencija ni konzervans! A najbolji je kada se doda patlidzan!

  • M2

    14. septembar 2017 | 21:53

    Za pravi ajvar treba tri dana posla. Tek toliko ste zaboravili da oljustite pecenu papriku, sto je mozda i najteze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA