KUVANA KAJGANA: Pravi se za 40 sekundi, a ne trebaju vam ni ulje, ni tiganj
Za razliku od mnogih drugih kuvara, Daniel Paterson ne koristi tiganj kako bi spremao svoju kajganu.
Ovo je NAJNEZDRAVIJI način za spremanje jaja
7 dana je svako jutro jela samo 3 jajeta - i desilo se nešto NEZAMISLIVO
Umesto toga, on ih umuti i sipa u vir koji je napravio u vreloj vodi.
Iako je u pitanju potpuno neobična metoda, Paterson tvrdi da jaja svaki put ispadaju savršeno.
Pogledajte ceo recept:
Za dve osobe
- Odvojite 4 žumanca od belanaca
- Umutite žumanca uz malu količinu belanaca
- Stavite vodu u šerpu i pustite je da proključa
- Dodajte vodi so i napravite vir u loncu
- Sipajte žumanca u centar vira i pokrijte lonac na 20 sekundi
- Jaja bi nakon ovog vremena trebalo da plutaju na površini
- Uklonite ih uz pomoć cediljke
(Telegraf.rs)
Video: Muzej grada Beograda otvorio izložbu o nobelovcu Ivi Andriću u Pekingu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Jelka
A sta sa ostatkom belanaca, nije stedljivo, osim da se od ostatka prave puslice,pa onda i nije bas tako jednostavan recept
Podelite komentar