Džejmi Oliver ima svoj recept za ajvar - a naše bake bi ga ubile zbog ove 3 greške
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
X
U ajvar ide patlidzan i luk idioti
Podelite komentar
Jeca
Letnji ajvar, mada ja izostavljam persun.
Podelite komentar
Cika Velja
Pa i Kimovi inzinjeri za atomske bombe bi izgleda ostali bez posla kad bi presli na pravljenje ajvara???
Podelite komentar
Gagibl
U ajvaj ide patlidžan i tacka, tamo gdje se on nekoristi se zove punđu, ovaj recept ima samo razliku u limunu i persunu koji nikako ne idu. Ajvar i Pimđur nisu ništa ste vrste zimnice.
Podelite komentar
Maksa
@Gagibl
...Nemas ti poima...
Podelite komentar
Branka
@Gagibl
I ja u ajvar stavljam patlidjan.i pred kraj esenciju da zakiseli.i dosta krckanja u rerni.kakav beli luk kakav limun.
Podelite komentar
Jugoslav
@Gagibl
U ajvar ne ide patlidžan, to ljudi dodaju za veću količinu a u pindjur ide i paradajz i patlidžan i peršun sve je to stvar ukusa! Pravi ajvar se sastoji od pečene, izcedjene i mlevene paprike, ulja i soli a dodaci kao šećer, patlidžan i raznorazni začini su samo stvar ukusa ili želja za veću količinu!
Podelite komentar
Cika Velja
Pustite umetniku malo licnih hirova i kreacija...i jel misli neko da Oliver ne bi napravio barem isti ajvar kao one zene koje se zbog ajvara busaju u prsa???
Podelite komentar
Aleksandar
A gde si ti to kod švabe jeo kobasice da su bolje od naših? Zaboravi...
Podelite komentar
Doktor
@Aleksandar
Očigledno nisi nikad jeo bavarske kobasice. Više nego očigledno
Podelite komentar
Lemi
Pravi ajvar je sa dodatkom plavog patlidana to vam mi vojvodani kazemo i tacka!!!
Podelite komentar
Cika Velja
@Lemi
Tačka!!!
Podelite komentar
Hajduk Veljko
Pa ljudi on to priprema sa povrćem iz EU koje nema ukusa nego samo izgled i zbog toga mora da stavi sve te pojačivače ukusa da bi na nešto ličilo. To što mi ovde jedemo nema veze sa Srbijom. Ako ti u Srbiji treba 3kg paprika za kvalitetan ajvar ovde ti trba duplo jer je sve vodeno, takoreći bedno.
Podelite komentar
Јоле
Ајвар је наш и нико не може да нам прича приче о ајвару.То је као кад би ми Немцима причали о кобасицама и пиву.
Podelite komentar
Jeca
@Јоле
Pitaj Makedonce sta misle o tome.
Podelite komentar
Srdjan
ajvar bez patlidzana nije ajvar.tako da ljudi.mlate..mora se dodati malo.patlidzana
Podelite komentar
Doktor
@Srdjan
Ide dobro i kad se doda eurokrem, ne Nutella nego baš eurokrem
Podelite komentar
Marko
Normalno.
Podelite komentar
Tito
Bravo Dzejm tako se pravi ajvar !
Podelite komentar
Tiho
Nije istina za patildzan..kod moje bake je obavezan..patildzan..u verujte mi da je mnogo ukusno..ali ne puno sasvim malo ide patlidzana
Podelite komentar
Kula
Pa oni ako zapale roštilj odma kazna stize a i vatrogasci uz nju da gase požar...xaxa...
Podelite komentar
Sava Savanovic prvi Srpski vampir
To nije ajvar, to je pindzur ili ga neko zove pindjur.
Podelite komentar
Jeca
@Sava Savanovic prvi Srpski vampir
Sedi jedan, nemas pojma!
Podelite komentar
plavi safir
Postoje rerne sa rostiljskim pečenjem!
Podelite komentar