Prava istina o pangasijusu kojeg sve češće kupujemo: To je jedna od najjeftinijih riba, a evo šta se zaista nalazi u njoj!

 ≫ 

Komentari

  • Johnny

    12. septembar 2017 | 01:04

    Kakva crna riba dok izbiram kosti opet ogladnim, ja vam kazem svinjski vrat i batkovi na rostilju nista lepse! A jeftinije od te ribe koju svi nazivaju najzdravijim mesom. Evo vam sad zdravo!

  • Riba

    12. septembar 2017 | 00:18

    Ja sam za ovu ribu čuo samo u najavama supermaketa na televiziji.Nikad je jeo nisam a sad tek neću.

  • мама

    12. septembar 2017 | 00:01

    I na zapadu ga uvoze i najjeftinija je riba

  • Fredi

    11. septembar 2017 | 22:07

    Boze moj naravno da je som nezdrav i loseg kvaliteta zato sto ima najnizu cenu. Da li ste mozda videli sta bacaju u ribnjake gde uzgajaju sarane extra kvaliteta a cena im je za nas dzep previsoka? Taj vijetnamski som bi bio gospodin u nasim ribnjacima.

    • 12. septembar 2017 | 00:19

      ☆☆☆

      @Fredi

      Lepo ti je rečeno da ovo nije som.Samo ga kod nas zovu tako pitaj Boga zasto.A ne lupaj ovo za somove inače.

  • Brankica

    11. septembar 2017 | 21:40

    Pa ako je to sve tacno zbog cega dozvoljavamo uvoz?

  • Toni

    11. septembar 2017 | 20:33

    A dali mu neko latinsko ime da zvuči.

  • Cika Velja

    11. septembar 2017 | 20:00

    Hvala na informaciji koja ima temelj u logici i prihvatljiva je!?!? Ovo vise ni ne pipam!!! Hvala jos jednom!!!

  • Vojislav

    11. septembar 2017 | 19:47

    To je samo jedna od namirnica a ko skriva one sto se vec 17 godina uvoze i koje su jos otrvnije ovaj narod je meta kapitala sto je bedniji vise kupuje hranu a ima li razloga da bude takav kad ovde radja i naopacke da ga zasadis treba mi som iz vjetnama, pa mi smo somovi

  • Ja sam vegetarijanac

    11. septembar 2017 | 18:38

    Hvala Bogu!

  • Jelena

    11. septembar 2017 | 18:37

    Treba kazniti onoga ko je dozvolio uvoz

  • Ja

    11. septembar 2017 | 18:18

    Ne jedem ribu

  • Navijac legija

    11. septembar 2017 | 18:14

    Znate Ja se u ptpunosti slazem sa ovim komentarom jer sam vidéo reportazu Gde se gaje panga ili sol Ljudi zive na brodu ribe su u kavezu ispod a izmet od ljudi ide pravo ka kavezu itd itd eto sve to sam vidéo pre pet godina u Francuskoj kad je ta riba stigla na ovo triziste Medjutim Francuski reporterai su otkrili Tu tajnu mnogo brzo Kao sto tip kaze bolje Je pojesti pravo parce soma Sa nasih reka nego kilo ovog sranja pardon KV

  • Radius

    11. septembar 2017 | 18:08

    Močvarni šaran, pun masti i smrada baruštine vredi 650,00 din. za kg?

  • Jk

    11. septembar 2017 | 17:53

    Odnos cena - kvalitet su u 90% slucajeva u korelaciji..sto znaci ako je pravi som filet oko 1000din u ribarnici..a ovaj kg oko 200 sve treba da vam bude jasno..ne nikako.. Bolje jedno parce dunaskog soma mesecno nego pangasijus bilo kad..toliko.

  • Nepismena

    11. septembar 2017 | 17:30

    Sta je u svemu istina,i ako je istina koliko institucija i odgovotnih treba da odgovara,i kada ce se znati prava istina?

  • som

    11. septembar 2017 | 17:25

    I sta kazu? Stoji vijetnamac i svakoj ribi ubrizga zenske hormone da bi brze rasla?

  • Alex

    11. septembar 2017 | 17:18

    Pa kako je moguce onda kupiti takvo zlo u nasim prodavnicama?

  • Dinoo

    11. septembar 2017 | 17:15

    Pastrmka je kraljica riba i čistoće,,sve to drugo niti kupujem niti jedem izuzev oslica u retkim slucajevima

  • Jeretik

    11. septembar 2017 | 17:07

    Sada cu na tastin post petkom gledati drugim ocima , cak sta vise, ja idem u ribarnicu .

  • Vota

    11. septembar 2017 | 17:06

    Na televiziji je prikazana emisija snimana u Vijetnamu na obali Mekonga. ali je u emisiji bilo ograde sa napomenom da postoji mogucnost da je snimak narucen od pojedinih vlasnika ribnjaka u Srbiji.Cini mi se da je i jedan ucestvovao govorio koliko je damaci saran zdraviji.Jak je i uvoznicki lobi smrznute ribe.Ono sto sam video bilo je dovoljno da ja to nikada ne probam.On se u toj reci gaji ali verovatno i u ribnjacima vise nego na tim divljim tovilistima.Da nas svi triju svim i svacim to je tacno.

  • Bravo

    11. septembar 2017 | 17:02

    A kako je to proslo kontrolu kvaliteta pri uvozu??

  • Boba

    11. septembar 2017 | 16:49

    Pa zasto je onda uvoze i prodaju kod nas,amo je to tacno,bas danas sam spremala taj pangasijus,uzas ,sad sam zatecena,pa to je neverovatno !!!

    • 11. septembar 2017 | 17:49

      Milos

      @Boba

      Ja sam ovo probao jednom i to je bilo to...jel ima ukus ribe?Jel ti prsti posle jela mirisu na ribu?Jel ti se kuhinja oseca kad je peces kao kad peces neku drugu ribu?Ne...obratis paznju na sve to i jasno ti je.

  • deyanius

    11. septembar 2017 | 16:44

    na koj nacin onda prolazi veterinarske analize na granicama i odredistu? ako je ovo istina o tome bi trebalo onda pisati, ko daje dozvolu da nas truju, ako je istina ponavljam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA