Sve vreme POGREŠNO PRŽITE SLANINU - evo kako da sprečite prskanje masnoće po celoj kuhinji
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Milka
Domaca sapunjara od seljaka najsladja na svetu
Podelite komentar
Uroš d'dorf
Ta ima i dijetalna slanina,kad je samo malko propržiś na ulju,meteś je u vrući lebac sa mladim sirom i lukom,,umotan u parče šunke!i posle samo jednu čaśu beloga vina jer ono se lepo slaže sa dijetalnom slaninicom!ondak posle malko odremaś.
Podelite komentar
Perun
@Uroš d'dorf
Amin
Podelite komentar
NIvan
Uzmes dascicu pa luk ljubicasti ili obican crveni kolacar,ostar noz i polAko seci tanko slaninicu to je greota prziti.
Podelite komentar
M2
Jos nam samo slanina fali. Ma neka prska do plafona,da se vidi i oseti domacinska kuca.
Podelite komentar
Sara
Pogrešno jer se na taj način slanina dinsta i gubi svu masnoću. Slaninu treba oprati, osušiti i staviti u tiganj bez ulja pa ubrusom uklanjati svu masnoću koju slanina ispusti. To je najbolji način da slanina bude totalno hrskava.
Podelite komentar
Milojko
Ta nemoj te kasti.
Podelite komentar
Ko ja
@Milojko
Pitajte lalu i sosu. Oni najbolje znaju. Ja svake nedelje stavim parce slanine na rostilj da provociram komsiju.
Podelite komentar
DARKO 100%
Slanica sa kajganom.
Podelite komentar