Evo zašto bi pred odlazak na put OBAVEZNO trebalo da slikate šporet

 
 ≫ 
  • 7

Rešite najveći problem koji muči ljude kada krenu na put

Ako istog trenutka kada krenete na put počinjete da brinete da ste zaboravili da isključite određene uređaje - postoji veoma prost trik koji će vam pomoći da ne brinete bespotrebno.

Vozači u Holandiji DESNOM RUKOM otvaraju vrata kada IZLAZE IZ KOLA - i vi ćete kada vidite koliko je to važno

Stavite kesu sa vodom na prozor, ubacite jednu stvar koju svi imaju u kući - i više nikada nećete videti muvu

Pre nego što napustite kuću i krenete naletovanje ili put, slikajte svoj šporet, bojler, utičnice i sve ostale stvari za koje možete da pomislite da ste ih slučajno ostavili uključene.

Foto: Pixabay

Ako u nekom trenutku vaš mozak počne da se igra igre "da li sam zaista isključio" - jednostavno pogledajte fotografije na telefonu i bićete sigurni da je sve u potpunom redu i da je bom bezbedan.

Svi ponekada brinemo o tome da li smo isključili sve kućne uređaja kada putujemo na duže, ali i kada krenemo na posao i zbog toga će vam ovaj prost trik pružiti sigurnost da je sve u savršenom redu.

Pritom, na ovaj način ćete steći i dodatnu sigurnost i verovati sebi jer čete nakon određenog vremena prestati da gledate fotografije i biti sigurni da ste uradili sve što treba, a tu je i sam proces slikanja koji je dovoljno komplikovan da ga mozak zapamtiti i neće morati da dodatno proverava sve.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA