Dodajte sodu bikarbonu kada kuvate jaja - i rešićete jedan od najvećih problema u kuhinji
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Dejan
Obična so rešava taj problem... Provereno.
Podelite komentar
Бошко
Јаја је најбоље на собној температури убацити у добро загрејану "посуду", успех је загарантован!
Podelite komentar
Bojana
Ako dodate sodu bikarbonu počeće da kipi gore od mleka. Nije ovo baš najbolji savet.
Podelite komentar
Bob
Najlakse se ljuste ukoliko dodate sircrta i skuvate a zatom staviti u hladnu vodi uspeh je zagarantovan
Podelite komentar
Ibro
Bolje je sa praskom za pecivvo!
Podelite komentar
Jeca
Ne volim belanca...
Podelite komentar
Puniša
Alkalno i bazno je ista stvar
Podelite komentar
Toma
@Puniša
Tacno je tako.
Podelite komentar
Milka
Ja stavljam soli u vodu i kuvam jaja i onda se lepo ciste?!
Podelite komentar
Cica
@Milka
Ti i tvoj znak pitanja... zeno,bre!
Podelite komentar
Kojot
Za vašu informaciju sveza jaja se teže ljušte , slobodno probajte
Podelite komentar
Goga
@Kojot
Tako je...
Podelite komentar
TeDaNiUs
@Kojot
Za tvoju informaciju, mogu slobodno da kazem da nije tacno, posto se bavim proizvodnjom jaja, tako da ni to nema veze!!!
Podelite komentar
Asob
Može se dodati i kašičica soli!
Podelite komentar