Dodajte sodu bikarbonu kada kuvate jaja - i rešićete jedan od najvećih problema u kuhinji

 ≫ 

Komentari

  • Dejan

    31. decembar 2017 | 17:19

    Obična so rešava taj problem... Provereno.

  • Бошко

    31. decembar 2017 | 17:00

    Јаја је најбоље на собној температури убацити у добро загрејану "посуду", успех је загарантован!

  • Bojana

    31. decembar 2017 | 14:34

    Ako dodate sodu bikarbonu počeće da kipi gore od mleka. Nije ovo baš najbolji savet.

  • Bob

    31. decembar 2017 | 14:19

    Najlakse se ljuste ukoliko dodate sircrta i skuvate a zatom staviti u hladnu vodi uspeh je zagarantovan

  • Ibro

    31. decembar 2017 | 13:54

    Bolje je sa praskom za pecivvo!

  • Jeca

    24. mart 2017 | 15:13

    Ne volim belanca...

  • Puniša

    1. mart 2017 | 17:48

    Alkalno i bazno je ista stvar

  • Milka

    1. mart 2017 | 11:15

    Ja stavljam soli u vodu i kuvam jaja i onda se lepo ciste?!

  • Kojot

    1. mart 2017 | 11:07

    Za vašu informaciju sveza jaja se teže ljušte , slobodno probajte

    • 1. mart 2017 | 15:30

      Goga

      @Kojot

      Tako je...

    • 1. mart 2017 | 18:40

      TeDaNiUs

      @Kojot

      Za tvoju informaciju, mogu slobodno da kazem da nije tacno, posto se bavim proizvodnjom jaja, tako da ni to nema veze!!!

  • Asob

    1. mart 2017 | 11:06

    Može se dodati i kašičica soli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA