DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST: Ovnovi skloni manipulisanju, Rakovima opada koncentracija

 
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Neko bi danas vaše reči mogao shvatiti pogrešno. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Ne uplićite se u rasprave sa onima koji su vam poslovno važni. Pokušavate da manipulišete voljenom osobom i da je navedete da se prikloni vašim željama.

BIK

Danas širite izuzetnu energiju oko sebe i lako podstičete druge na akciju. Promena je vidljiva svima oko vas. Imate velike planove za ovaj dan i želite i da ih ostvarite. Velika sigurnost i samopouzdanje u kontaktu sa nekim garancija je za ljubavni uspeh.

BLIZANCI

Bilo bi dobro danas da pokušate da se prilagodite drugima, jer vas lako mogu doživeti kao konkurenciju. Vaš nastup izaziva nepoverenje ljudi oko vas. Time što ćete pritiskati neku osobu porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji.

zodijak, horoskop, dnevni horoskop, astrologija Foto: Unsplashed

RAK

Iako vam pažnja luta, uspevate da završite obaveze koje imate. Ipak, ovo je previše posla za vas, pa ćete osećati veliku energetsku iscrpljenost. Predlog za vas je da sa voljenom osobom izađete na ručak ili na večeru i da se opustite u nekom relaksirajućem ambijentu.

LAV

Vi ste odlično raspoloženi i neće vam smetati čak ni povremena podbadanja kolega, koje u ovom trenutku doživljavate kao u potpunosti nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspeli da obavite svoj deo posla pre svih. Slobodnima u večernjim satima izlazak sa društvom.

DEVICA

Imate razloga za raspoloženje. Odradili ste veliki deo posla oko jednog dogovora i shvatate da ništa više ne može da pokvari vaše planove po ovom pitanju. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna . Zadovoljni ste vašim odnosom i provodite lepo i opušteno popodne i veče.

Video: Ovna prati sreća na poslu, Devici se smeši tajna romansa: Mesečni horoskop za avgust 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA