Šta nam donosi Mars u Devici: Rak se bori za sebe, Vagi sledi veliko spremanje života

 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Planeta borbe i akcije ostaje u znaku Device do 27. avgusta

U svakome od nas živi ratnik. U astrologiji, tim ratnikom vlada Mars, poznat kao planeta borbe, akcije, nagona, ali i agresije. On naglašava način na koji koristimo naše instinkte.

Kad gladijator galaksije aktivira volju za pobedom, više nas ništa ne može zaustaviti, piše "Stylecaster".

S druge strane, Devica je analitični, inteligentni, produktivni znak kojem je borba na agresivan način totalna nepoznanica. Nju najbolje opisuje narodna izreka: ”Tiha voda breg roni”. Ali, kad se “sudari” sa Marsom, dolazi do neočekivanih epizoda u životu svih znakova Zodijaka.

Evo kako će Mars u Devici uticati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Bićete produktivniji i energičniji. Mars u Devici aktiviraće vašu šestu kuću zdravlja i svakodnevne rutine. Iako ste skloni da pomerate vlastite granice, nemojte preterivati.

Takođe, nemojte se ni previše opustiti na poslu, niti dozvoliti da vas preplave zaostale obaveze, jer bi lako moglo da dođe do drame u poslovnom okruženju.

Bik

Planeta Mars prolazi kroz vašu petu kuću i podseća vas da je pravi trenutak da se posvetite nekom kreativnom hobiju. Takođe, odlično je vreme za druženje i zaljubljivanje.

Ukoliko planirate proširenje porodice, zvezde će vas podržati u tome.

Blizanci

Nije ni čudo ako osećate poriv da se svađate sa članovima porodice - Mars u Devici pojačava energiju rasprave. Iskoristite ovaj period za otvoreni razgovor o porodičnim pitanjima.

Takođe je odlično vreme da se pozabavite uređenjem životnog prostora.

Blizanci, horoskop, zodijak, astrologija, devojke, žene Foto:Pixabay

Rak

Razmislite pre nego što išta kažete. Sa Marsom u Devici koji tutnji kroz vašu treću kuću komunikacija postoji veliki rizik da izgovorite i ono što ne mislite.

Ali, to ne znači u isto vreme da nije trenutak da se zauzmete za sebe. Dozvolite ovom tranzitu da vas nauči kako da se izborite za svoje mesto pod suncem.

Lav

U naredna dva meseca otkrićete nove načine na koje možete da poboljšate svoju materijalnu situaciju. Ujedno, nećete štedeti na sebi, a ponekad ćete trošiti i previše, ali za to nećete mariti.

Vodite računa da se ne upoređujete sa drugima i budite zahvalni na svemu što imate.

Devica

Mars ulazi u vašu prvu kuću i inspiriše vas da povratite identitet koji ste u međuvremenu gurnuli u drugi plan. Sada je vreme da pobedite svoje strahove i borite se za život kakav želite.

Ali, imajte na umu da će Mars verovatno probuditi vaš uspavani temperament, pa pronađite način da “ohladite glavu” kad shvatite da ste u nečemu preterali.

Video: Mesečni horoskop za jul 2023 astrologa Aleksandre Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA