4 horoskopska znaka kojima brzo dosade veze: Proverite da li ste jedan od njih

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Da li se vezujete za čitav život ili ste uvek spremni za nekog novog

Astrologija je veoma dobar pokazatelj koliko se brzo zaljubljujemo i koliko nam lako dosadi u vezi. Da li znate da li ste tip koji se zaljubljuje i odljubljuje brzinom svetlosti, ili se, možda, fatalno vezujete za osobu pre nego što je veza uopšte pustila korene?

Ovde je reč o horoskopskim znacima kojima prilično brzo dosadi svaki partner. Jednom kada dobiju ono što žele, vrlo se brzo ohlade i spremno prekidaju vezu, a potom, izuzetno brzo, pronalaze nekog drugog ko će ponovo da rasplamsa njihov žar.

Kako prenosi "Your Tango", ovo su četiri znaka Zodijaka koji se lako dosađuju u svojim vezama.

par, ljubav, srca, horoskop Foto: Pixabay

1. Blizanci

Blizanci su stalno na klackalici "vruće-hladno", što znači da bi mogli da budu svuda oko vas u jednom trenutku, a da već u sledećem raskidaju sa vama. A kada njihova osećanja izblede, obično nestaju zauvek.

Blizanci su više zainteresovani za povremene, prolazne simpatije nego za dugoročne veze. Oni ne mogu da funkcionišu kako treba kada stvari postanu previše komplikovane, pa ne samo da im lako dosadi u vezama, već im je tako draže.

Besmislen odnos koji nije zbunjujuća niti ozbiljan je najbolja "veza" za Blizance jer mogu jednostavno da pređu na sledeću osobu kada izgube interesovanje.

2. Vodolija

Vodolija je poput robota kada su u pitanju odnosi. Nikada niste sigurni da li postoje neke dublje emocije ispod površine, a čim pomislite da stvari idu dobro, Vodolija ih okončava.

Vodolija se lako dosađuje u vezama i završava stvari niotkuda. Mora da ima izuzetno jaku emocionalnu vezu sa nekim da bi želela da ostane u dugoročnoj vezi.

To ne znači da je to nemoguće, ali se to svakako ne dešava često. Vodolija i dalje može imati fizički odnos sa nekim ko joj je dosadan, ali kada potpuno završi sa vama, to je to.

par, dvoje, ljubav, emotivna veza, zaljubljenost, zaljubljeni par Foto: Shutterstock

3. Strelac 

Strelac može ozbiljno da klikne sa nekim, ali to ne menja činjenicu da će po kratkom postupku da završi vezu ako (i kada) mu dosadi. Strelčevima je uvek potreban onaj osećaj uzbuđenja u stomaku kada provodi vreme sa nekim. Jednom kada taj osećaj nestane, nestaju i oni.

Strelcu lako dosadi u vezama jer visoko cene svoju slobodu i nezavisnost. Njihov najgori strah je osećaj ograničenosti, pa čim osete da se tako nešto dešava, nestaju. Oni žele stalnu avanturu.

4. Vaga

Vaga voli da se zaljubljuje, a zaljubiće se u proseku pet puta nedeljno. Teško im je da se obavežu, dok uživaju u svim divnim stvarima koje dolaze sa zabavljanjem.

Sa druge strane, ako se Vagi ne udvarate i ne obarate je s nogu svaki dan, sigurno će joj postati dosadno.

One su takođe veoma nezavisni partneri, što znači da ne žele da se osećaju stegnuto. Jedan od njihovih najvećih strahova je da će završiti u vezi u kojoj neće osećati leptiriće u stomaku. Vaga može da bude u dugoj vezi, ali je mnogo češće zaljubljena u samu ljubav, a ne u stvarnu osobu sa kojom je.

(Telegraf.rs)

Video: Mesečni horoskop za jun 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA