Kako se svaki horoskopski znak relaksira: Rakovi meditiraju, Ribe kuvaju, a šta rade drugi članovi Zodijaka

 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Sve zavisi od ličnosti

Iako je svakodnevica veoma stresna, potpuno je neverovatno kako svako od nas ima svoj mehanizam samoumirivanja, specifičan za svaki horoskopski znak posebno.

U pitanju je prirodan način koji nam omogućava neku vrstu intuitivnog pogleda na ono što bi moglo da nas natera da se smirimo. Ključ upravljanja stresom i umirivanja samog sebe je zapravo u preživljavanju, i ukoliko ne bismo bili sposobni da nađemo način da se nosimo sa svakodnevnim stresom i da ga "hladimo" - izginuli bismo.

Kako se svaki horoskopski znak umiruje, prema pisanju "Your Tango", zavisi od njihovih ličnosti. Neki meditiraju ili vežbaju, neki pak pletu...

muzika, ton, zvuk, šum, meditacija, melodija, opuštanje Foto:Shutterstock

Ovan

Ovan ide pravo na daljinski. Jednostavno je – da bi se umirio, Ovnu su potrebne očigledne distrakcije TV-a ili muzike. Šta god da je, ne nalazi se unutra, nalazi se u radostima uređaja i ljubavi prema dobroj priči u filmskoj formi.

Bik

Bik se obično okreće istoj stvari za samoumirivanje kao i kod stresa: društvenim medijima. Možda je to zavisnost koju ne može da obuzda, ali posle tople kupke i dobrog obroka, Bik ima tendenciju da se vrati u izvor svoje anksioznosti tako što satima gleda u svoj telefon... da se opusti.

Blizanci

Ovaj znak se samoumiruje tako što sastavlja stvari i razdvaja ih. Oni su orijentisani na gedžete i veoma su uzbuđeni da rastavljaju nešto mehaničko. Vole da provode dovoljno vremena sami, a ovako se dekompresuju od napornog dana pod stresom.

Žena, knjiga, planine, meditacija Foto:Pixabay

Rak

Rak će se baviti tipičnom meditacijom. Vežbe disanja omogućavaju Raku da se potpuno opusti i potpuno veruje u prednosti meditacije i kontemplacije. Ovo je duhovni znak koji se okreće duhu zbog njegovih umirujućih efekata.

Lav

Lav voli da se umiri tako što će da se izgubi u nekom starom filmu — onom koji je već gledao milion puta. Oni osećaju veliku utehu kada već znaju šta će se desiti u zapletu i obožavaju da gledaju kostime i scenografiju. Grandiozne vizije lepote uvek umiruju srce ove zveri.

Devica

Kada Devica oseti potrebu da se umiri, prva stvar koju uradi je da zgrabe životinju i počne da je mazi. Životinje i Device dobro idu zajedno, a mnoge su i aktivisti za prava životinje, uvek zabrinuti za dobrobit ovih stvorenja. Pomaganje životinji je ono što Devici daje mir.

Vaga

Vaga uživa u kupovini - kada stres raste, one kupuju. To je samo stvar Vaga. Trošenje novca ima tendenciju da ublaži sve njihove pritiske i takođe je prilično prijatno. Ako Vage dođu do te tačke da dožive nervni slom, one jednostavno priznaju da je to previše i umiruju se velikom kupovinom.

Škorpija 

Škorpija ne shvata olako stres i retko koja da zna kako da se nosi sa anksioznošću i pritiscima svakodnevnog života. Zato kada se samoumiruju, ne shvataju da to rade. Da bi ublažila bol postojanja, Škorpija povređuje ljude, kontroliše ih i tera da rade užasne stvari. Ovo Škorpiji pruža mir.

Strelac

Da bi se umirio, Strelac prvo mora da obezbedi da nikoga nema svom u prisustvu. Ne nalazi utehu u filmovima, muzici, umetnosti ili zagrljajima. Oni pronalaze utehu u tome da nisu sami i da su u velikoj meri uključeni u stvaranje nečega.

Kviz, muškarac i žena Foto: Shutterstock

Jarac

Potrebno je veoma malo vremena da se Jarac pretvori iz dobrice u stresiranog manijaka koji ne zna kako da se izbori sa ankcioznošću. Kada se to desi - okreće se odeći, šminki, pozorištu... Jarac je čvrsto umotana tempirana bomba koja otkucava, a kada eksplodira, veoma je teatralan.

Vodolija

Vodolije žive u stalnom stanju "pribranosti" i iako se čini da je svaki trenutak njihovog života prepun stresa, buke i nesreće, znaju da je njihov najbolji izbor za samoumirivanje vežbanje. Oni će pustiti neku muziku i raditi jaj či ili jogu. I to funkcioniše za njih.

Ribe 

Ribe vole da kuvaju za mnoge ljude, pa ćete ih tako naći i u narodnim kuhinjama, kako hrane siromašne i daju svoje vreme drugima. "Plivaju" na ideji da je davanje zapravo primanje i znaju da je ono što ih najbolje smiruje zapravo davanje drugima. Ribe su emotivan, osećajan znak. One su u redu ako je onaj ko je pored njih u redu.

(Telegraf.rs)

Video: Mesečni horoskop za jun 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA