Koji je najbolji horoskopski znak za vas da se dobro zabavite, ali ne i da ostvarite ozbiljnu vezu?

 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 1

Saznajte sa kojim znakom možda nemate najbolju dugoročnu kompatibilnost, ali je još neko vreme najbolji horoskopski znak za vas

Kada je u pitanju kompatibilnost horoskopskih znakova postoji mnogo različitih aspekata koji otkrivaju koliko ste kompatibilni sa nekim drugim i u kojim oblastima života.

Na primer, možda se intelekturalno poklapate sa nekim, iako niste intimno kompatibilni. Ili se možda emocionalno privlačite sa nekim, uprkos tome što niste potpuno spremni za neko jače vezivajne kao što je veza ili brak.

Zato se retko dešava da se venčamo sa prvom osobom sa kojom smo ikada izašli i osetili neke "varnice", što može biti izuzetno varljivo.

Dakle, vaš znak ima kosmičku tenziju sa jednim posebnim znakom, a "Your Tango" prenosi koji je najbolji horoskopski znak za vas pre nego što se odlučite da stanete na "ludi kamen".

Ovan

Najbolji horoskopski znak za Ovna je Strelac. Sigurni ste sa njima i uvek ćete se složiti sa Strelcem. Iako su nezgodnije naravi, ovaj spoj na konstantnoj vatri uvek se poklopi na nekim temeljima. Privlačnost i tenzija su prisutni, čak i kada ne želite da budete sa njima.

Bik

Najbolji horoskopski znak za Bika do sada je Vaga. Možda biste želeli da bacite svoje vrelo telo na ljubavnika Vagu, samo da biste mogli da kažete da ste proveli najbolje vreme u životu pre nego što ste se venčali. Nešto u vezi sa ovom povezanošću vas uporno, barem mislima, vraća na njih. Ako ste slobodni i tražite dobar provod, pozovite Vagu.

Blizanac

Najbolji horoskopski znak za Blizance je  Lav. Lav će vas verovatno i privući i odbiti, ali ipak pokušajte. Ovde je mešavina ljubavi i mržnje, a ono što to čini za intimne odnose je jednostavno kosmički eksplozivno. Možda toliko eksplozivno da biste zapravo želeli da se venčate.

flert, upoznavanje, sastanak, momak, devojka, veza, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/senivpetro

Rak

Najbolji horoskopski znak za Raka do sada je Riba. Vi ste potpuno kompatibilni, i ne samo to, vi izvlačite ono najbolje jedno u drugom, kada je reč o strastvenim momentima. Padnite jedno drugom u zagrljaj, ostanite neko vreme, a zatim izađite pre nego što sve postane previše emocionalno nestabilno.

Lav

Najbolji horoskopski znak za Lava je Vodolija. Ne postoji ništa kao kada se suprotnosti privlače, a kada vas privuče taj kotrast iz Vodolije, onda krenite u akciju. Žudite za naklonošću, pa je ovaj horoskopski znak ovde vaš izbor za predbračnog partnera.

Devica

Najbolji horoskopski znak za Devicu je Škorpija. Možda nikada nećete biti zadovoljni, ali možete da se zabavite sa nekim ko to razume i natera vas da uvidite grešku u svom razmišljanju. To bi bila Škorpija. Možda ćete se naći u veoma hladnoj i neobaveznoj vezi sa jednom Škorpijom, koja će biti veoma stimulativna.

Video: Horoskop za maj 2023: Ribe menjaju posao, Devici ljubav iz prošlosti kuca na vrata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA