DNEVNI HOROSKOP ZA 9. APRIL: Vodolije očekuje odličan dan , Jarčevima je teško da se organizuju

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

U prvom delu dana će vam biti potrebno više odmora, opuštenosti, tišine. Kao da želite da se resetujete i obnovite najpre psihičke snage svog organizma. Drugi deo ove nedelje donosi inspirativne i opuštene razgovore, najpre sa prijateljima.

BIK

Dan mira, opuštenosti i prikupljanja snage za narednu sedmicu. Bez obzira na to što je neradni dan – itekako je moguće da ćete imati dogovore sa kolegama. I prijatelji danas imaju važnu ulogu kod vas – pomažu vam da održite dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Lepa, opuštena i mirna energija ovog dana samo će vam delimično prijati. Moraćete da pronađete način da više budete u pokretu i da više komunicirate. Očekujte mnogobrojne kontakte, što sa prijateljima što sa osobama koje su vam privlačne i zanimljive.

Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

RAK

Danas ste nežni, senzitivni, osetljivi i doza romantičnosti je pojačana. Nemojte ceo dan izgubiti u maštanju i snovima na javi, budite aktivniji. Odnos sa emotivnim partnerom je danas dobar, velika ste podrška jedno drugom.

LAV

Danas se ne osećate baš udobno u sopstvenoj koži. Kao da postoje neke situacije koje vam smetaju, koje vam odvlače pažnju ili zbog kojih se osećate čudno, nedefinisano. Ukoliko imate nešto što vas muči – podelite to sa prijateljima ili onima koji su vam najbliskiji.

DEVICA

Danas se osećate odlično, baš u svom element i energiji. Jako dobri kontakti sa osobama koje su oko vas, pogotovo sa emotivnim partnerom. Kao da se razumete bez reči. Bićete velika podrška i pomoć jedno drugom.

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA