DNEVNI HOROSKOP ZA 9. MART: Biku predstoje komplikacije, Jarac oseća posesivnost

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Taman ste mislili da ste u potpunosti završili sa nekom većom obavezom, ali ispada da ćete neke stvari morati da radite maltene ispočetka. Uspeli ste jednim delom da kod voljene osobe probudite romantična osećanja – dan ispunjen nežnostima.

BIK

Niste se nadali da će neke situacije koje su na prvi pogled izgledale dosta lako, toliko da se iskomplikuju. Danas ćete u velikoj meri biti angažovani, iako to niste planirali. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dosta dobro raspoloženje, iako ćete imati par situacija sa kolegama kada može provejavati nezadovoljstvo. Našli ste pravi način da animirate osobu koja vam se dopada a sa kojom ste već izvesno vreme u nekoj formi kontakta.

Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

RAK

Iako će dan krenuti dosta dobro, ispašće da ćete na kraju imati mnogo više obaveza i zadataka nego što možete da postignete. Kako dan bude odmicao, vaša energija će se rasipati, a vi postajati dekoncentrisani. Jačanje strasti, intenzitet.

LAV

Okupirani ste dodatnim obavezama koje dolaze same od sebe i teško je da ćete biti u mogućnosti da sve privedete kraju onako kako ste zamislili. Jedna osoba vam pokazuje svoju zainteresovanost, ali vi u potpunosti njoj prepuštate inicijativu.

DEVICA

Mnogo lakše nego što ste to planirali uspećete da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju i dogovore. Doduše, na neke uslove ćete morati da pristanete, ali i ovo vam trenutno ide u korist. Zanimljiva komunikacija sa nekim ko vam je privlačan.

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA