Nedelja počinje mogućim emotivnim prekretnicama, a završava se buđenjem hedonizma: Sreda je dan noviteta

 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz Vodoliju i u noćnim satima se Mesec spaja sa Saturnom, što može doneti izvesne psihofizičke tegobe, poput razdražljivosti i nesanice. Venera je na poslednjem stepenu znaka Ribe, pa možete doživeti neku vrstu prekretnice u emotivnim odnosima.

Na nešto stavljate tačku i započinjete novu etapu života. To je i preporuka jer ovog dana imamo mlad mesec u znaku Ribe, koji nas poziva da zakoračimo u svet snova i njihovog ostvarivanja. Sve ono o čemu ste maštali sada možete početi da realizujete. Ostavite prošlost iza sebe i krenite u nove avanture.

Posebno će osobe u znaku ili podznaku Ribe osetiti ovaj mlad mesec. U jutarnjim časovima imamo nekoliko promena, Mesec ulazi iz Vodolije u znak Riba, Mesec i Sunce se spajaju u mladi mesec i Venera prelazi u znak Ovna. Naredne dve nedelje, a posebno ovu sedmicu iskoristite za nove početke i projekte. Jedino vas preterana emotivnost može remetiti, kao i intenzivni snovi i nedostatak fokusa.

U utorak pripazite na komunikaciju i dogovore jer lako dolazi do nesporazuma. To će voditi u eksplozivne reakcije i sukobe. Možete biti skloni povredama. Posebno ako se uspavate i krenete užurbano dan, možete se nehotice udariti o nameštaj u kući, i praviti greške.

Bolje usporite i zakasnite nego da srljate. Merkur u kvadratu sa Uranom dodatno pravi izazove sa tehnikom, internetom, uređajima, administracijom i saobraćajem. Ne kupujte nove aparate, telefone i automobile. Vaši planovi i dogovori se lako mogu poremetiti ovog dana, pa budite fleksibilni da pomerite ili otkažete neke svoje obaveze.

U večernjim časovima pokušajte da se opustite i prepustite odmoru i kreativnom delu sebe ili gledajte dobar film ili seriju. Ne zakazujte važne dogovore ovog dana. Promene u planu putovanja. Zastoji i neočekivane situacije i informacije.

Sreda je veoma povoljan dan za koji savetujem da počnete sa novitetima, idejama i projektima za koje vam treba hrabrost, volja i motivacija. Probudite se ranije ovog dana jer ga je važno pametno iskoristiti i pokrenuti puno toga. Imate osećaj zadovoljstva, znate tačno šta želite i idete ka cilju brz straha. Um i energija su sinhronizovani i, iako možete delovati borbenije u svojim stavovima i nastupu, slobodno iskažite svoje mišljenje i usudite se da ostvarujete svoje planove.

Budite fizički aktivni ovog dana, posebno aktivirajte mišiće nogu, bilo kroz hodanje, trčanje ili vožnju bicikla. Možete očekivati veoma povoljne vesti, susrete, ekspanziju svojih planova. Kao da nailazite samo na ljude i situacije koje vas podržavaju. Možete imati osećaj da sve ide podmazano. Jedino što može pokvariti dan i raspoloženje jeste preterani kriticizam, prema sebi ili prema drugima, kao i nedostatak takta u komunikaciji.

horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Četvrtak je dan veoma sličan sredi, pa ga iskoristite za iste teme. Za sve ono gde vam treba hrabrosti i inicijative rezervišite ovaj dan. Možete imati veoma kvalitetne razgovore u kojima ćete jasno i direktno zastupati svoje stavove. I ovog dana budite aktivni, jer u suprotnom višak energije dovodi do svađa i konflikata.

Očekujte povoljne vesti i informacije. Planirajte kratak put, koji može i potpuno neočekivano doći. Upišite neki kurs, krenite sa nekim vidom fizičke aktivnosti.

Petak ujutro može biti stresan i turbulentan zbog izvesnih zastoja i poteškoća, kao i nekih osećaja straha i zabrinutosti, ali kako dan bude odmicao, videćete da sve ide kako treba. Kako Mesec uđe u znak Bika atmosfera će postati pasivnija, a vi ćete samo tražiti razlog i povod za odmor i uživanje. Aktivira se hedonizam, pa ovaj dan isplanirajte za različite vrste uživanja.

Radite ono što vam prija. Osećate kao da je sve kako treba i da nema razloga za brigu. Osećate sklad unutar sebe. Ovog dana vam izuzetno znači aktivacija čula, pa pažljivo birajte muziku koju slušate, šta jedete, te kreirajte za sebe ono u čemu najviše uživate. Isplanirajte masažu. Ukoliko se odlučite za šoping, ovog dana možete uzeti dobre komade. Povoljan je dan za planiranje ulaganja i štednju, ali i za kupovinu kvalitetnih stvari.

Zima, horoskop, astrologija Foto: Pexels

Subota donosi sukob između starog i novog. Želeli biste da sve ostane kako jeste i da ništa ne menjate, ali vas okolnosti primoravaju da nešto radikalno napravite u svom životu. Možda i osećate da je to ispravno za vas, ali se ujedno i plašite šta vam donosi sutrašnji dan. Idealno je ovog dana promeniti način ishrane.

Razmišljate o novcu i možete biti zabrinuti posebno ako budete imali neplanirane troškove.

Nedelju završavamo u opuštenoj atmosferi. Tokom celog vikenda možete se samo izležavati i uživati u obilnoj hrani i poslasticama. Isplanirajte odlazak u restoran ili napravite ručak kod kuće.

Ukoliko vam finansijska situacija nije stabilna, možete biti zabrinuti za novac i troškove koje imate. Najidealnije je ovog dana pripaziti na ishranu i trošenje novca. Posebno u prvom delu dana. Neki od vas možda neće uraditi gotovo ništa jer će biti u pasivnom modu. Tek u popodnevnim časovima može se probuditi želja za dinamikom i kretanjem.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA