Horoskop za Ribe za 2023: Zaboravite na maštanja, vreme je za suočavanje sa realnošću

 
 
  • 0

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Riba mogu da očekuju u 2023. godini

Sa Saturnom u njihovom znaku od marta 2023. godine, naredne dve godine osobama rođenim u horoskopskom znaku Riba predstoji izazovan i otežavajući period.

Kako za Telegraf.rs kaže astrolog Dušan Cincović, Ribama će biti neophodno da se suoče sa sobom, sa puno odgovornosti i racionalnosti i da realno sagledaju sve svoje pogrešne odluke, želje i postupke u minulom vremenu.

Posao

- Naročito je važno da fokus bude na problemu koji je njima dugo vremena izgledao nerešiv, a koji je zapravo životno bitan - ističe astrolog Cincović.

- Mudar i pametan pristup i stalna aktivnost mogu da doprinesu da se Ribe pokrenu ka svom budućem napretku, sreći i prosperitetu, ali ne onako brzo kako možda očekuju. U tome će im veoma pomoći odlična finansijska situacija u prvoj trećini godine, a kasnije velika podrška rodbine i bliskog okruženja.

Ljubav

U emotivnim odnosima bez većih promena. Nove ljubavi moguće su u maju, avgustu i decembru.

Savet

Astrolog Cincović podseća da Ribe imaju obavezu prema sebi da ne prekidaju komunikaciju sa drugim ljudima, čak i ako nisu u određenim periodima raspoložene i voljne da razgovaraju.

- Iz tih kontakata može da dođe do vrlo povoljnih susreta i ideja koje će im olakšati funkcionisanje tokom ove godine - navodi astrolog.

Ono što je za osobe rođene u znaku Riba neophodno ne samo ove, već i narednih godina je da smanje iracionalna maštanja i da se usredsrede na stvarne životne događaje.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA