Horoskop za Vodoliju za 2023: Godina poslovnih promena i ljubavnih uzbuđenja, spremite se za brak

 
 
  • 0

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Vodolije mogu da očekuju u 2023. godini

Sa prethodnim dugotrajnim teškim izazovima i ograničenjima, većina osoba rođenih u horoskopskom znaku Vodolije imala je snagu da ih uspešno prevaziđe.

- Težeći profesionalizmu, Vodolije su često davale i trošile sebe više nego što je u nekim periodima bilo potrebno - kaže za Telegraf.rs astrolog Dušan Cincović.

- Od marta ćete biti opušteniji, rasterećeniji i srećniji. Oslobođeni pritiska, usmerićete energiju da što racionalnije isplanirate sva ovogodišnja profesionalna angažovanja.

Posao i finansije

Kako u martu Saturn ulazi u njihovo polje finansija, Vodolije bi trebalo da na pravi način usklade svoje zahteve i ambicije sa realnim okolnostima i mogućnostima.

Tranzit Plutona kroz znak Vodolije u trajanju od oko dva i po meseca krajem marta uticaće da pripadnici ovog znaka postanu samosvesniji, da kreiraju nove ideje i vizije i da nađu način za sopstvenu buduću afirmaciju.

- Ukoliko se bavite privatnim biznisom, od sredine maja vam sledi profesionalni uspeh bez obzira na delatnost. Ipak, promene u svakodnevnom radu biće neizbežne - ističe astrolog Cincović.

Ljubav

Osim aprila, za Vodolije će biti uzbudljiv i letnji period. Predstoje im brojna iznenađenja, zadovoljstva, srećna partnerstva, stabilne veze i brakovi.

- To će pojačati vaš ego, stimulans i potvrdu da ste uglavnom neodoljivi. Neophodno je da više vremena posvetite porodičnim odnosima, a naročito da budete spontaniji i da pokažete više razumevanja i iskrenosti - savetuje astrolog Cincović.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA