Horoskop za Jarca za 2023: Od marta se čuvajte prevara, nova ljubav stiže na jesen

 
 
  • 0

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Jarca mogu da očekuju u 2023. godini

Profesionalno, osobe rođene u horoskopskom znaku Jarca u martu 2023. završavaju duži uspešni period koji im je doneo dobre rezultate. Bili su vrlo snalažljivi, usredsređeni i neočekivano efikasni i brzi.

Kako za Telegraf.rs najavljuje astrolog Dušan Cincović, mart 2023. donosi značajne promene i izazove, pa bi Jarčevi trebalo da povedu računa da ne budu prevareni ili izmanipulisani.

Posao

- Od sredine maja harmonični uticaj Jupitera doneće stabilnost, sigurnost i odgovornost. Finansijski prihodi biće veći u prvoj trećini godine, a kasnije promenljivi. Zbog toga bi Jarčevi trebalo da što efikasnije primene svoje kreativne ideje da bi mogli na pravi način da ih materijalizuju - kaže astrolog.

Ljubav

Mnoge osobe rođene u ovom zemljanom znaku očekuje prolazna emotivna kriza u aprilu i maju.

- U ljubavi ćete biti mnogo privrženiji partnerima. Čekaju vas interesantni i nadahnuti odnosi u stabilnim vezama. Usamljeni Jarčevi rešavaju svoj emotivni status sredinom jeseni - najavljuje astrolog Cincović.

U drugoj polovini godine Jarčevi će posvetiti više vremena sebi i svojim interesovanjima.

Savet

Tokom cele 2023. Jarčevi mogu da očekuju probleme u komunikaciji i zahlađenje u rodbinskim odnosima. Potrebno je, takođe, da budu oprezniji u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA