Horoskop za Strelca za 2023. godinu: Stižu uživanja, zadovoljstva i ljubav, ali pripazite na jednu stvar

 
 
  • 0

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Strelca mogu da očekuju u 2023. godini

Sa izraženim optimizmom i inicijativom, bez euforije tokom prva četiri meseca 2023. godine osobe rođene u horoskopskom znaku Strelca ulaze u povoljnije i smirenije poslovne aktivnosti.

Posao i finansije

Kako za Telegraf.rs najavljuje astrolog Dušan Cincović, Strelčeve očekuju rad sa manje tenzija i uznemirenosti, mnogo bolja saradnja sa kolegama i najverovatnije pozitivna promena radnog mesta.

Pozitivne okolnosti pratiće ih i na finansijskom planu. Planetarni aspekti najavljuju da bi već u maju i junu prihodi mogli da porastu.

- Odluke koje Strelčevi budu doneli tokom avgusta mogu da budu jako bitne za sve poslove koji slede do kraja godine - ističe astrolog Cincović.

Ljubav

Strelčevi su poznati kao ljudi koje krase avanturistički duh i želja za novim saznanjima. U 2023. njihova očekivanja biće ispunjena zahvaljujući uticaju Jupitera iz Ovna.

- Od druge trećine godine sledi vrlo povoljan period za avanture. Ljubavni izazovi biće u fokusu u periodu od juna do oktobra. Osobe rođene u znaku Strelca biće opuštene, zabavne, interesantne i mnoge će zaintrigirati, naročito na putovanjima - najavljuje astrolog Cincović.

Ukratko, za Strelčeve će 2023. biti godina uživanja, zadovoljstva i ljubavi.

Porodica

Iako će 2023. pamtiti po lepim dešavanjima, Strelčevi moraju da povedu računa o problemima i nerazumevanjima u porodičnim okolnostima.

- Potrebno je da budete dinamičniji i angažovaniji. Tako ćete ostvariti prisnije i harmoničnije odnose sa drugima - ističe astrolog.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA