Horoskop za Škorpije za 2023. godinu: Sudbinsko vreme za ljubav, voljena osoba stiže sa dalekog puta

 
 
  • 0

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Škorpije mogu da očekuju u 2023. godini

Svojom snažnom unutrašnjom energijom osobe rođene u horoskopskom znaku Škorpije uspešno su se izborile sa blokadama, opterećenjima, iskušenjima, nervozama i izazovima tokom prethodne dve godine.

Astrolog Dušan Cincović kaže za Telegraf.rs da su Škorpije to uspele da izvedu mnogo jednostavnije nego što su u nekim okolnostima očekivale.

Posao

- U prvoj trećini 2023. godine moraju da budu maksimalno posvećene poslu i dobro organizovane. Ako u tom periodu budu bile uporne i istrajne, donosiće vrlo dobre odluke za sebe, pa do kraja godine mogu da očekuju poslovne uspehe - kaže astrolog Cincović.

Od sredine proleća Škorpije mogu da se nadaju stabilnijoj finansijskoj situaciji, dok bi tokom avgusta mogle da očekuju i veće prihode.

- U drugoj polovini godine Škorpije moraju da budu neposredne i konkretne u komunikaciji kako bi sva profesionalna iskušenja bila pod njihovom kontrolom - savetuje astrolog.

Ljubav

Sa Saturnom i Neptunom u polju ljubavi pojedine Škorpije će ući u period samoće i nezadovoljstva zbog prethodnih iskustava. S druge strane, biće i onih Škorpija koje će baš tokom 2023. naći idealnog sudbinskog partnera. Nije isključeno da će osoba koja će Škorpijama osvojiti srce živeti na velikoj udaljenosti ili stići sa dalekog puta i biti nešto starija od njih.

Izazovna ljubavna iskustva čekaju ih u februaru, maju i posebno u decembru.

Škorpije koje su u stalnim vezama mogu da očekuju veću angažovanost partnera koji će u romantični odnos uneti više sadržajnosti i iznenađenja.

Zdravlje

Tokom cele godine Škoropije se ne smeju opterećivati nebitnim problemima.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA