Horoskop za Lava za 2023. godinu: Doba zaslužene slave, prosperiteta i lepih trenutaka u ljubavi

 
 
  • 0

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Lava mogu da očekuju u 2023. godini

Posle energetski teške i izazovne 2022. godine, predstojećih 12 meseci za osobe rođene u zodijačkom znaku Lava biće daleko bolji i kvalitetniji na svim poljima.

Kako za Telegraf.rs najavljuje astrolog Dušan Cincović, 2023. godina biće godina revitalizacije koja je Lavovima i te kako potrebna.

Posao

- Profesionalna saradnja biće veoma uspešna - najavljuje astrolog Cincović.

- Pred vama su novi perspektivni budući projekti, čak i neplanirana angažovanja, što sve zahteva optimalnu organizaciju vaših aktivnosti.

Od sredine maja Jupiter će biti u polju karijere osoba rođenih u znaku Lava, pa će doneti značajne promene u poslu i po pitanju statusa. Reč je, ističe astrolog Cincović, o pozitivnim promenama koje nisu mogle da se dese ranije, iako su Lavovi možda imali utisak da su ih odavno zaslužili.

Finansije će biti stabilne, a kako godina bude odmicala, tako postoji mogućnost bolje situacije na ovom polju ukoliko Lavovi na vreme regulišu neka zaostala dugovanja.

Transformacija

Polje privatnih i poslovnih odnosa biće od marta 2023. oslobođeno ograničenja i zasićenja.

- Konačno ćete ispratiti Saturna i na kratko pozdraviti tranzitnog Plutona u Vodoliji, što će neminovno doneti određenu transformaciju i u načinu ispoljavanja sebe u partnerstvu i u javnosti. Lakše ćete sagledavati druge i preciznije ćete definisati svoje potrebe, kako partnerske, tako i profesionalne, ortačke i emotivne - najavljuje astrolog.

Ljubav

Sa tranzitnom Venerom u Lavu tokom četiri meseca 2023. osobe rođene u znaku Lava doživeće mnoga strasna uzbuđenja, zadovoljstva i iskušenja.

- Bićete u svom elementu, a vedrina, privlačnost, humor i harizma obezbediće vam da uvek budete u centru interesovanja - kaže astrolog Cincović.

Stalno odlagani prioritet Lavova kako da odvoje slobodno vreme da se odmore, relaksiraju ili odu na kraće putovanje ove godine konačno će doći na dnevni red.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA