Horoskop za Bika za 2023. godinu: Novac i ljubav kucaju na vrata, konačno ćete biti srećni

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Bika mogu da očekuju u 2023. godini

  • 0

Nova 2023. godina osobama rođenim u horoskopskom znaku Bika donosi velike pozitivne promene.

Kako za Telegraf.rs kaže astrolog Dušan Cincović, posle pune dve godine Bikovima stiže veliko olakšanje. Ograničenja, tenzije, nervoze i unutrašnji konflikti su iza vas.

Posao

- Imaćete više optimizma, bićete bolje raspoloženi i osetićete mnogo više sigurnosti i samopouzdanja – kaže astrolog Cincović.

- Od marta 2023. pozitivan uticaj Saturna doneće vam mnoge pogodnosti i jaču motivaciju, pa ćete biti u prilici da se optimalno organizujete i da objektivno dugoročno isplanirate sva dalja profesionalna angažovanja. Takođe, možete da očekujete rast prihoda u drugoj polovini godine.

Ljubav

Bikovi koji su u stalnim vezama biće iskreni oslonac svojim partnerima, doneće im više zadovoljstva i dobrog raspoloženja.

Oni koji su usamljeni mogu da započnu novu emotivnu vezu u maju i oktobru.

Prijateljstva

- Sa prijateljima vas u 2023. očekuje složen, a ponekad i vrlo kontradiktoran odnos: ili će biti previše prisan ili neiskren i pun opterećenja. Poželjno je da ne donosite nagle i važne odluke kada su međuljudski odnosi u pitanju – savetuje astrolog Cincović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA