ASTRO VODIČ: Rakove čeka udarnički rad, Ribe otvoreno o problemima u ljubavi

 
  • 1

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 26. do 31. decembra 2022. godine

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice će se poboljšati ljubav, posao, zdravlje i hrana?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

OVAN

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Uživajte u dobrom zalogaju I opustite se u pretprazničnim i prazničnim danima, i te kako ste to zaslužili. Ako je to ikako moguće – ne preterujte ni sa hranom ni sa pićem.

Ljubav

Povremeno ćete partner i vi morati da se "pokačite", ili da to kažemo na lep način – “imaćete žustre razmene mišljenja”, ali ništa to neće posebno uticati na vaš odnos. Sitna čačkanja koja ćete oboje zaboraviti u roku od par minuta. Partner može biti nešto ljubomorniji i posesivniji ovih dana – sa razlogom ili bez njega. Što se tiče slobodnih – ovo su vam solidni dani za druženje, izlaske, mnogobrojne kontakte – sigurno je da ćete privlačiti pažnju svojom energijom. Ukoliko radite, neko preko posla može pokazati jaču zainteresovanost za vas.

Posao

Sve u vezi  sa poslom sada je u fazi završetaka, dorade. Koncentracija i organizacija vam ovih dana nisu baš jača strana, pa ćete mnogo toga razvlačiti, otaljavati ili ćete biti prinuđeni da ponavljate jer ste u prvom pokušaju nešto propustili ili pogrešili. Fokus na posao i obaveze je na vrlo slabom nivou, zato nemojte na sebe preuzimati zahtevne dogovore, projekte, obaveze. Finansije – postoji šansa da uleti neki neplanirani priliv do kraja godine. No, troškovi su takvi da će se malo toga od tog viška zadržati.

Zdravlje

Hronični umor. Stariji – cirkulacija.

BIK

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Mesec u vašem znaku baš za novogodišnju noć nagoveštava da će trpeza biti bogata i da će na vašem stolu biti svakojakih slanih i slatkih zalogaja i specijaliteta.

Ljubav

Period je miran za zauzete Bikove. Ok, partner će vas povremeno iritirati time što će nešto reći ili uraditi baš onda kada ne treba ili što će ćutati baš onda kada je vama potreban razgovor, bliskost. Ali, sve su ovo sitnice preko kojih će se lako prelaziti. Odličan je momenat da provedete više vremena zajedno, možda čak i odvojite nekoliko dana za put u vreme praznika. Slobodni – sada ste najpre dovoljni sami sebi. Bitno je da su tu prijatelji, da je tu društvo sa kojim se osećate dobro i uživate. Neko će pokušati da obnovi komunikaciju sa vama ali lako može da se dogodi da ćete reći "suviše kasno, suviše malo".

Posao

Najpre je vaša energija u ovoj nedelji dobra – a kada ste vi kako treba – kakva god situacija ili čak potencijalni problem da se pojavi – vi ćete lako sa time izlaziti na kraj. U ovoj ćete nedelji rešavati zaostatke, čistiti papirološka pitanja i baviti se svim onim što je potrebno da bismo jednu godinu zatvorili i pripremili se za novu. Nadređeni vas hoće cimati i kao da će želeti da do maksimuma iskoriste vaš postojeći elan. Povremene, manje nervoze u saradničkim odnosima. Finansije – pa, dosta dobro.

Zdravlje

Suštinski, potreban vam je odmor što pre. Moguće prehlade i hormonske tegobe.

BLIZANCI

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Nemojte opteretiti stomak u ovim prazničnim danima. Neadekvatna ishrana ili suviše kalorična hrana u većim količinama može vam doneti stomačne tegobe i problem sa varenjem.

Ljubav

Ovo je prilično “mršava” sedmica po pitanjima ljubavi – ukoliko ste slobodni može da se desi da vam neko zapadne za oko ili da vas privuče, ali bar trenutno se ne vidi razvoj događaja u pravcu početka emotivne priče. Pre bismo mogli da kažemo – nešto kao muvanje, a i to sa prilično velikim oscilacijama. Kroz društvo, prijatelje i izlaske vam ide znatno bolja energija, pa se usmerite na tu stranu. Zauzeti – trebaće vam vremena da se dogovorite, ali ćete na kraju uspeti. Sve u čemu zapnete na početku – na kraju ćete rešiti na obostrano zadovoljstvo. Različite su vam energije, ali se uklapate.

Posao

Na poslu je neki vid zastoja… ili je možda zastoj u vama – niste nešto posebno inspirisani za rad i obaveze, pa se sve uglavnom otaljava i čeka se da se proglasi kraj godine. Dani na poslu će biti spori, razvlačiće se vreme – možda bi bilo najbolje da se sada bavite svim onim što treba dovršiti ili pak ispraviti. Sada ne bi bio pravi trenutak da se bavite bilo kakvim novim poslovima ili projektima – sve to ostavite za period tek od kraja januara. Finansije – pa, dosta korektno u ovoj nedelji.

Zdravlje

Povrede, meteoropatske tegobe.

RAK

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Svaki Rak voli pretpraznične i praznične dane, jer je to još jedna prilika da uživa u društvu onih koje voli. Vaši apetiti neće biti posebno veliki ovih dana, ali će apetiti da ugodite drugima – biti prisutni.

Ljubav

Vaša su raspoloženja promenljiva i osetljiviji ste nego inače. Lako reagujete i na ono lepo i fino, što dolazi od voljene osobe, a još lakše na ono u vašim očima liči na neki vid hladnoće, zanemarivanja ili gledanja samo sebe. Moguće je da partner nema dovoljno vremena za vas, a da je vama sada baš to zajedničko vreme neophodno. Sve će ovo doći na svoje mesto za vikend i praznike. Slobodni Rakovi – period je savršen za obnove komunikacije, pa čak i obnove nekih odnosa iz prošlosti. Nove osobe koje vam sada uđu u život ili će se zadržati kratko, ili ćete proći sa njima kroz sličan tip odnosa kao ranije.

Posao

Nedelja sa dosta obaveza, bez obzira da li ste na to računali ili ne. Ukoliko drugi ne uspeju da vas uposle, naći ćete vi nešto čime ćete da se bakćete i trošite vreme i živce. Do kraja radne sedmice sledi vam udarnički rad, bukvalno do poslednjeg trenutka u 2022-oj ćete biti uposleni. Energija u radnom okruženju će uglavnom biti dobra, sa povremenim zastojima i sitnicama koje će vam kvariti planove, ali ovo će se relativno lako prevazilaziti. Finansije – pa, onako – ne baš blistavo. Možda zbog troškova.

Zdravlje

Osetljivi sinusi, glavobolje. Stariji – pritisak.

LAV

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Nemojte se previše opuštati, neka zdravlje (ili način ishrane koji primenjujete) budu na prvom mestu. Ne biste trebali da preterujete ni u čemu a ishrana bi trebala da sadrži dosta povrća i citrusa.

Ljubav

Vatrometa će možda biti u novogodišnjoj noći, ali vatrometa između partnera i vas – baš i nema u ovom periodu. Mrljavo po pitanjima strasti i ljubavi, ali ako pričamo o povezanosti, odgovornosti, podršci, međusobnom osloncu – e, to jeste tu. Za vraćanje ljubavnih vatri ćemo malo sačekati, a do tada – uživajte u tome što ste tu jedno za drugo. Slobodni Lavovi – tu je društvo da vas podigne i da sa prijateljima uživate. Po pitanjima emocija – tanko, tanko… moraćete da budete strpljivi da bi naišlo nešto što zaista valja, a do tada – ako vam je baš do toga, možete da obnovite kontakt sa bivšima.

Posao

Prenaglašeno polje obaveza i svakodnevice govori ono od čega se svakom normalnom Lavu diže kosa na glavi – moraš, moraš, moraš. Reši sve zaostatke. Ispravi greške – i tuđe i svoje. Budi u kontaktu sa osobama koje te smaraju i koje su ti dosadne (ali su ti poslovno bitne). Prećuti i onda kada bi tako slatko odbrusio i odgovorio. Ispoštuj autoritete I starije kolege. Mnogo pravila I još više obaveza za vas stoji tokom ovog perioda. Izgurajte ovu radnu nedelju, pa malo odmorite. Zaslužili ste.

Zdravlje

Polovično, niti u potpunosti dobro a niti baš loše. Mrljavi ste.

DEVICA

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Period opuštanja u hrani i uživanja u praznicima i kontaktima sa osobama koje volite. Slatkiši i neka jela kojih ste se uželeli i koja odavno nisu bila na vašem stolu će vam biti posebno privlačni.

Ljubav

Sve je više nego korektno u ovoj nedelji između partnera i vas. Moj vam je savet – nemojte previše da dumate, nemojte da analizirate prošli period kao ni svaki partnerov postupak i reč. Prosto rečeno – nemojte da tražite dlaku u jajetu nego uživajte u onome što se dešava. Uživajte u bliskosti I razumevanju, koji sada jesu naglašeni. Slobodne Device – vi ste u periodu stabilnijih emotivnih prilika. Samo je mali problem u tome što se one najviše mogu vezivati za prošlost ili vam pak donositi osobe koje su po nečemu slične pričama iz kojih ste izašli. Drugi deo nedelje je posebno zanimljiv za vas.

Posao

Vi ste neko ko je generalno gledano fokusiran na posao, a u ovoj sedmici će to biti posebno primetno. Kao da ste rešili da baš svaku, pa i najmanju stavku raščistite i sredite pre završetka ove godine i praznika. Gledajte samo da ne preopteretite sebe, jer je sada već evidentno da vas umor polako stiže. Ovo ne bi bila baš dobra nedelja da otpočinjete sa novim projektima i dogovorima – koliko god vam neke ponude bile primamljive. Sačekajte period posle praznika, kada budete odmorniji i mentalno i fizički.

Zdravlje

Pojačan umor. Postoji mogućnost za sitnije povrede.

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA