Decembar je mesec pun izazova i prilika: Device zadovoljne finansijama, Vage uživaju u ljubavi

 
 ≫ 
  • 1

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za decembar

Mesečni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja meseca. Budite spremni za nove izazove.

U ovom mesecu imaćemo pun mesec u konjukciji sa Marsom u Blizancima. On će nam pokrenuti borbenost, ali i ishitrenost i nemir. Ne treba da donosimo nagle odluke. Ovo će se desiti 8. decembra, pa blagi oprez.

Zatim Venera 10. decembra prelazi u znak Jarca, a pre toga imaćemo i Merkura kao i Sunce u znaku Jarca. Jupiter prelazi u znak Ovna. Vreme je da neke stvari privedemo kraju, samo da ostanemo stabilni i odlučni.

Ovan

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Prva polovina meseca vam donosi jednu promenljivu energiju. Ovaj period nije dobar za započinjanje novog posla. Ne ulazite u bitne pregovore. Druga polovina meseca je stabilnija i nekako energija se vraća i stabilizacija na ovom polju predstoji. Finasije će se popraviti, bićete zadovoljni.

Ljubav: Prva polovina meseca vam je naklonjena i dosta ćete razmišljati o vašem emotivnom stanju. Bićete šarmantni i postoji mogućnost ulaska u neke avanture. Zauzeti, planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice. Druga polovina meseca vam donosi stabilizaciju na ovom polju. Mogućnost da vam se realizuje neka lepa emotivna priča. Mogućnost i da vam neko iz radnog okruženja privuče pažnju. Zauzeti, situacija je stabilna i uživaćete u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Tokom meseca ćete se dobro osećati. Mogućnost prolaznih problema sa padom energije. Obratite pažnju na ishranu i imunitet.

Bik

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Sve do polovine meseca bićete pomalo napeti kada je ovo polje u pitanju. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju i uspeh. Bićete zadovoljni svojim radom i možete se opustiti i sebi priuštiti neki lep odmor. Bićete zadovoljni svojim finansijama i mogućnošću nekih novih investicija.

Ljubav: Prva polovina meseca vam može doneti priliku da odlučite da započnete neku emotivnu vezu. Mogućnost lepog poznastva sa osobom koja ne živi blizu vas. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju na ovom polju. Zauzeti, mogućnost planiranja zajedničkog života ili proširenje porodice i stabilizacija, ako je bilo nekih nesuglasica.

Zdravlje: Na ovom polju bez većih problema. Samo tokom meseca obratite pažnju na digestivni trakt.

Blizanci

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: U prvoj polovini meseca ne donosite ishitrene odluke. Nije vreme za promene i započinjanje novog posla. Druga polovina meseca donosi zadovoljstvo i stabilniju situaciju. Finansije dobre.

Ljubav: Prva polovina meseca vam donosi zadovoljstvo. Mogućnost ulaska u neku emotivnu vezu. Zauzeti, planiranje porodice ili ulazak u zajednicu. Lepi trenuci kada su emocije u pitanju. Druga polovina meseca vam nije naklonjena kada su novi počeci u pitanju. Nije vreme za ulazak u nove veze. Mogućnost neke avanture. Zauzeti, obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vi se dobro osećate. Obratite pažnju na cirkulaciju i mogućnost pojave uznemirenosti i napetosti.

Rak

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Prva polovina meseca bez većih promena. Više ste okrenuti svakodnevnim aktivnostima.

Ljubav: Druga polovina meseca donosi zadovoljstvo i mogućnost ulaska u lepu vezu. Zauzeti, lep mesec je pred vama. Uživacete u društvu voljene osobe. Mogućnost proširenja porodice ili planiranje zajedničkog života.

Zdravlje: Mogućnost nervoze i napetosti. Radite na kvalitetu sna. Više odmarajte kada vam se ukaže prilika za to.

Lav

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Bez većih promena u prvoj polovini meseca. Izbegavajte dogovore i ortačke poslove. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju na ovom polju. Bićete zadovoljni svojim radom i finansijama.

Ljubav: Prva polovina meseca vam donosi zadovoljstvo. Plenite šarmom. Lepi trenuci i zanimljiva kombinacija sa vama dragim osobama. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Druga polovina meseca vam može doneti ulazak u neku emotivnu vezu, ali bolje da ostanete još malo suzdržani. Zauzeti, stabilna situacija na ovom polju. Planiranje zajedničkog života i planiranje budućnosti.

Zdravlje: Ovaj mesec vam donosi stabilno zdravstveno stanje. Mogućnost pada imuniteta i energije. Više se krećite.

Devica

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Vama je dobar mesec kada je ovo polje u pitanju. Samo su mogući prolazni nesporazumi i obimniji posao. Druga polovina meseca bez većih promena. Bićete zadovoljni svojim radom i zalaganjem kao i finansijama.

Ljubav: Prva polovina meseca bez većih dešavanja, posle čega stiže mogućnost ulaska u neku lepu vezu ili neko iz prošlosti može da vam probudi emocije. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Dosta izlazaka i planiranje porodice ili razmišljanja o proširenju porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Obratite pažnju na hroničan umor. Mogućnost prolaznih problema sa koštanim sistemom.

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    2. decembar 2022 | 09:55

    Pocinje zima 😎 nadam se da ce konbinacija Jupiter u ovnu i Saturn u Vodoliji doneti Lavu srecu u narednom periodu , pozzzzzz Alexsandri 👋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA