Izazovni astrološki aspekti traže da budemo strpljivi: Jedan dan ove sedmice je posebno rizičan

 
  • 0

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

Poslednji dan meseca oktobra, ponedeljak, donosi promene na kolektivnom nivou. Možemo očekivati izmene u zakonu.

Pre podne je dobro prihvatiti se najtežih zadataka i obaveza. Imaćete fokus i disciplinu da istrajete u svojim poduhvatima. Emotivno možete osećati hladnoću i usamljenost, kao i distancu u odnosima. Najvažnije je ne predavati se osećanjima i ne reagovati. Najbolje je povući se i biti vredan, bez očekivanja komfora i lakoće. Možete biti zabrinuti i okupirani nekim izazovima.

U popodnevnim časovima Mesec prelazi u znak Vodolije, odakle će imati izazovan aspekt prema Merkuru, što može dovesti do verbalnih sukoba i nesporazuma, kao i do pojave uznemiravajućih vesti.

Utorak je izazovan dan koji može obilovati neočekivanim dešavanjima. Mesec će imati napete aspekte prema Suncu, Veneri i Uranu, što će doneti prilagođavanje u odnosima, u polju novca i ključnih životnih oblasti. Emotivni odnosi prolaziće trzavice i potrebu za slobodom. Nije vreme za rizična novčana ulaganja.

Osetićete nesklad između uma i tela. Situacije kroz koje budete prolazili donosiće vam nezadovoljstvo i nedovoljnost. Kao da je sve polovično, odnosno da dobijate nešto sa jedne strane, a sa druge gubite. Ovog dana nije dobro držati se striktno svojih planova i ispoljavati rigidnost, jer je energija podložna promenama. Imaćete otpor prema autoritetu i nametnutim stavovima i ograničenjima. Jaka je potreba za slobodom. Nervoza i stres.

U sredu budite opušteni, zabavljajte se i u komunikaciji sa drugima budite lagani. Idealan je dan za razvoj i pokretanje originalnih ideja i projekata. Budite deo tima i društvenih grupacija istomišljenika. Budite aktivni na drustvenim mrežama i propagandi na internetu.

Ovaj aspekt može doneti i pobune i štrajkove nekih grupacija. Očekuje vas dosta živopisne komunikacije i nalet ideja. Budite fizički aktivni. U večernjim časovima osetićete promenu energije.

Četvrtak je dan za razvoj sopstvene intuicije. Iako možete imati dosta obaveza, kretanja i komunikacije, odluke donosite iz srca i po osećaju, a ne racionalno. Možete dobiti dobre vesti ovog dana. Idealno je za plasiranje proizvoda ili knjige.

Horoskop zodijak Foto: Profimedia

Dan je dobar za zaljubljene, ali i za polje kreativnosti i umetnosti. Pripremite romantično veče ili idete na spa-tretmane. Možete organizovati putovanja, posebno u egzotične krajeve. Povoljno je za inostranstvo, kao i za plasman proizvoda na strano tržište.

U petak je važno biti opušten i otvoren za promene, nalet inspiracije i kreativnosti. Ne insistirajte na nekim bitnim odgovorima i razgovorima, jer vrlo lako može doći do nesporazuma. U sredini dana su mogući konflikti i svađe, svakako oko nekih starih nezavršenih pitanja. Verski ratovi i okršaji u ime nekih uverenja i stavova.

Imunitet je slabiji i osetljiv na viruse i prehlade. Dan je idealan za kreativne ideje, velike planove i vizije. Možete dobiti neke važne prilike za ekspanziju, poklone ili novac.

Subota je jedan od najizazovnijih dana ove nedelje. Mesec je u impulsivnom znaku Ovna, pa je energija zapaljiva i lako se upada u borbe. Ovog dana je Venera u opoziciji sa Uranom, što će doneti sukob kroz jedan odnos u toku dana. Biće potrebno spojiti velike suprotnosti da bi se održao balans, koji je svakako veoma narušen ovog dana. Lako može doći do prekida veze ili razvoda.

Razvod braka, skida burmu burma Foto-ilustracija: Shutterstock

Polje novca i zajedničke imovine, kao i posesivnost i ljubomora biće izvor svađe u odnosima. Ako ste želeli već duže vreme da prekinete odnos koji vam ne odgovara, ovaj aspekt će vas podržati. Odnosi koji započinju ovog dana nailaze na prepreke i nestabilnost. Potpuno neočekivano možete ući u odnos sa osobom koju uopšte niste mogli da zamislite.

Nedelju završite veoma aktivno i dinamično. Dobro se organizujte i stavite zahtevne ciljeve i obaveze. Kanališite energiju u pravcu konkretizacije i inicijative. U suprotnom dolazi do destrukcije i sukoba. Svakako izbegavajte nasilne ljude i opasne situacije. Dobro je otići u dužu šetnju, planinarenje, trčanje ili vožnju bicikla.

Autor: Jasmina Mitrović

Video: HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Saznajte šta čeka svaki znak

(Telegraf.rs)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA