Oni ne mogu da vas ostave na miru nakon raskida: Koji horoskopski znaci su poznati kao "uhode"?

Počinje se sa uhođenjem preko društvenim mreža

  • 7
Uhođenje Foto: Shutterstock

Kraj romanse može biti turbulentan. Postoje neki horoskopski znaci koji ne mogu baš tako lako "pustiti" partnera kada vezi dođe kraj. Otuda imaju tendenciju da se drže prošlosti i razviju anksioznu vezanost sa svojim bivšim, što ih dovodi do toga da uhode svoje bivše ljubavnike na društvenim mrežama, pa čak i u stvarnom životu dugo nakon prekida.

Ovi znaci Zodijaka imaju tendenciju da vas doslovno uhode nakon raskida, piše "Pinkvilla".

Rak

Rak je verovatno jedan od najbezopasnijih opsesivnih bivših iz ove grupe. Iako je njihov način uhođenja dovoljno suptilan jer se uglavnom dešava preko društvenih medija, nisu u stanju da se emocionalno odvoje sa lakoćom. Možete računati na njih da će pratiti kada ste aktivni na društvenim mrežama, proveravati vaše objave ili objave koje vam se sviđaju, kao i toga koga novog ste zapratili. Najbolje je da blokirate svog bivšeg ako želite da se "sačuvate" od uhođenja.

Strelac

Strelac slomljenog srca ima tendenciju da obilazi mesta za koja zna da ih posećuje i bivši partner. Neće praviti neprijatne situacije, već to radi samo da bi podsetio partnera na svoje postojanje. Previše su ponosni da bi pokušali da se ponovo povežu sa svojim bivšim ili da pokušaju da ponovo podstaknu osećanja. Ali bilo bi mudrije da daju sebi vremena da se izleče od raskida i nastave dalje.

Devica

Devica ne trpi anksioznu vezanost kao što bi to činio osetljivi vodeni znak. Ali ovi perfekcionisti imaju svoj ponos. Ne daju lako svoje poverenje i stoga bi pratili svog bivšeg da otkriju da li su odmah uskočili u drugu vezu. Ako se ispostavi da je to slučaj, Devica bi posumnjala da ju je partner prevario, što bi povredilo njen ego.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strelac

    6. septembar 2022 | 22:00

    Nema većih uhoda od Škorpija,menjaj zanat astolože

  • Francuskinja

    6. septembar 2022 | 19:49

    Potpuna neistina, ja kao rak nikada ne pratim nikoga, ni na ulici, a ne na mrežama.

  • mila

    7. septembar 2022 | 00:41

    e pa najgori su definivno škorpije.. sve prate sve znaju cak i posle mnogo vremena nakon raskidaj. Uvek su u toku. Interpol im nije ravan haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA