MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022: Lav i Strelac zadovoljni finansijama, Ovnovima nova ljubav na pomolu

 
  • 1

Položaj planeta donosi pregršt izazova na mnogim poljima svim znacima Zodijaka

Kako najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac, u septembru imamo dosta retrogradnih planeta - Saturn, Jupiter, Uran, Neptun i Pluton. Zatim se pridružuje retrogradnim hodom i Merkur od 10. septembra.

Na nebu je čudna atmosfera. Sve što niste rešili, ostvarili, gledajte da uradite do 10. septembra. Sve važno, a vezano za partnerske i poslovne odnose, kao i za svu papirologiju i kupoprodajnu dokumentaciju, rešavajte u ovom periodu. Nakon toga sledi preispitivanje i odlaganje mnogih događaja. A može doći i do pogrešnog viđenja stvari oko nas.

Venera 5. septembra ulazi u znak Device, pa nam predstoji realnije sagledavanje naših emocija i želja. Samo se potrudite da ne budete preanalitični u odnosima. Odmah tog datuma imaćemo i kvadrat Marsa sa punim mesecom u Ribama koji je u konjukciji sa Neptunom, pa pazite da ne budete prevareni. Ne nasedajte na lažna obećanja!

Budite zdravog razuma. Sunce 23. septembra ulazi u znak Vage, pa iskoristite taj aspekt i uvedite malo diplomatije u odnose sa drugim ljudima. Situacija će tada biti olakšavajuća za mnoge.

Ovan

Ovan letnji horoskop Foto Pixabay

Posao: Prva polovina meseca donosi kočnice i blokade kada je ovo polje u pitanju. Izbegavajte sumnjive poslove ili nerešene predloge. Ostanite tu gde ste. Druga polovina meseca donosi stabilniju situaciju. Samo nigde ne brzajte.

Ljubav: Ljubav je na pomolu. Možete ući u neku lepu emotivnu vezu ili vam se može javiti neko iz prošlosti. Zauzeti, potrudite se da uživate sa voljenom osobom i razmišljajte realno o svakodnevnim zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Oprez sa opterećenjem organizma. Više se odmarajte i priuštite sebi blažu rekreaciju i dosta opuštanja.

Bik

Bik letnji horoskop Foto Pixabay

Posao: Prva polovina meseca donosi blažu napetost i nekako vam se planovi stopiraju, ali već druga polovina meseca donosi dobre finansije i bićete zadovoljni.

Ljubav: Bićete opušteni. Lepi trenuci sa voljenom osobom. Slobodni, mogućnost ulaska u vezu.

Zdravlje: Problemi sa koštanim sistemom. Prolazna sporadična uznemirenost. Više se odmarajte kada vam se ukaže prilika.

Blizanci

Posao: Samo ostanite strpljivi. Nigde ne žurite. Nije vreme za bitne promene. Situacija se popravlja u drugoj polovini meseca. Brzopletost na ovom polju vam može praviti manje probleme, ali situacija je stabilna.

Ljubav: Nije mesec za upoznavanje i započinjanje novih emotivnih veza. Možete imati manjih problema u komunikaciji. Zauzeti, više budite okrenuti ka porodičnim odnosima i sve će biti kako treba.

Zdravlje: Pojačana uznemirenost vam može praviti manje probleme. Radite na sebi i svom psihološkom stanju. Opuštajte se uz stvari i ljude koji vam prijaju.

Rak

Posao: Mogućnost pojačanih troškova, ali vam ovaj mesec donosi i bolju zaradu. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju, kao i neke bitne pregovore koji će vam biti od koristi.

Ljubav: Slobodni, flert i pojačane strasti mogu dominirati. Zauzeti, izbegavajte nesuglasice i budite manje tvrdoglavi. Ako dođe do nesporazuma, rešite sve mirnim putem.

Zdravlje: Prolazni problemi sa zamorom i kardiovaskularnim sistemom.

Lav

Lav letnji horoskop Foto Pixabay

Posao: Možda ćete morati biti više strpljivi. Dosta ćete preispitivati vaše planove na ovom polju. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju. Bićete zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav: Mogućnost prolaznog nezadovoljstva u prvim danima meseca. Nakon toga čeka vas lepo poznanstvo. Zauzeti, stabilna emotivna situacija.

Zdravlje: Blagi oprez na zdravlje. Ako imate već nekih zdravstvenih problema, gledajte da ih rešavate ovog meseca.

Devica

Posao: Gledajte da sve planove završite u prvoj polovini meseca. Imate veliku podršku neba. Vama se mnoge stvari pokreću na ovom polju. Uživaćete u radu i rezultatima vašeg rada. Finasijska situacija biće odlična.

Ljubav: Zračićete pozitivnim energijom i šarmom. Mogućnost realizacije lepe emotivne veze. Zauzeti, više vremena posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Ovaj mesec vam donosi stabilno zdravstveno stanje. Ako je bilo problema, sada ćete se osećati bolje.

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA