Četiri znaka Zodijaka koja privlače Devicu i sa njom čine savršen par

 
 
  • 4

Devicama je potreban neko ko bi cenio njihov logičan um i trud da sve učine savršenim, a ova četiri zvezdana znaka ih veoma privlače

Device su perfekcionisti i to najveći od svih znakova Zodijaka. Oni su ti koji obraćaju pažnju na svaki detalj kako bi stvari bile savršene. Sređene, analitične i praktične Device su veoma lojalni i saosećajni partneri. Na kraju dana oni bi želeli da sede u svojoj zoni udobnosti kako bi se kvalitetno provele sa svojim supružnicima ili ostalim dragim i voljenim osobama.

Kako ističe i "Pinkvilla.com", četiri horoskopska znaka veoma privlače ovaj horoskopski znak. Devica je zemljani element i njiena sezona počinje od 22. avgusta do 22. septembra, a ovo su znaci Zodijaka koje privlače Device.

Bik

Device se dobro slažu s Bikom, posebno mogu razviti iskrena i lepa prijateljstva. Bikovi su inače veoma praktične, prizemljene i romantične osobe. Postoji prirodan osećaj udobnosti kada su ova dva znaka ujedinjena. Oni su savršen par koji čini da se i jedno i drugo uvek osećaju motivisano. Među njima postoji obostrana privlačnost i veoma dobra hemija.

Blizanci

Oni su privučeni intelektom Devica. Device su duhovite osobe, što je razlog plus zašto ih Blizanci vole. Oni stvaraju dobar odnos sa dubokom hemijom i uživaju u intelektualnim razgovorima jedni sa drugima.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Ribe

Ovo dvoje su suprotni jedno drugom. Device su saosećajni i odani partneri, a Ribe sanjari. Ali oboje su romantični. Devičin praktičan um može da održi Ribe razumnim. Ali kako se kaže da se suprotnost privlači, tako se i ovo dvoje privlače i čine odličan par.

Jarac

Kao i Bikovi, i Jarčevi su "srodan" horoskopski znak Devici. Oni su praktični, analitični, sređeni i lojalni svojim partnerima. Ovi kvaliteti se poklapaju sa onima koje ima Devica, pa se stoga dobro dopunjuju. Oboje su ozbiljni u vezi sa svojim partnerima i uložiće sve napore da ostvare dugoročnu vezu. Ljudi Jarčevi su veoma posvećeni svom poslu i zato cene prirodu Device da sve radi savršeno.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stub

    31. avgust 2022 | 21:25

    To...obozavam devicu!!!

  • Komsinica Cica

    1. septembar 2022 | 07:16

    Muz devica, ja bik. Veoma dobar spoj, godinama dokazano i potvrdjeno. 🍀

  • Bikovi su najgori.

    3. septembar 2022 | 22:39

    Nemaju oni veze sa zivotom. Njih treba izbacivati iz drustva. Oni su narcisi najgore vrste, egoisti kakvih svet nije video. Oni ne mogu da vole, nesposobni su za to. Jos ako se neka zezne, da se uda, osudjena je na propali brak, bolje da se baci u dunav, da sebi skrati muke. Nemoj posle da bude, pokazo mi mracnu stranu, tuko me, ovo ono. Izabrale ste bedu na vrat, ko vam kriv, receno vam da ih izbegavate, niste htele, dovidjenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA