MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022: Stiže retrogradni Merkur, evo ko bi trebalo da bude na oprezu

 
 
  • 0

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf.rs daje prognoze za svaki znak Zodijaka za nastupajući kalendarski mesec

Leto se bliži kraju, a u narednom kalendarskom mesecu dočekaćemo jesen, koja će, prema rečima astrologa Dušana Cincovića, biti po mnogo čemu specifična.

- U septembru nas čeka čak šest planeta u retrogradnom hodu – kaže astrolog Cincović za Telegraf.rs

- Septembar donosi veliko smirenje i stabilnost. Od 10. septembra planetama koje su bile u retrogradnom hodu i u prethodnom periodu pridružuje se Merkur, koji tu ostaje do 1. oktobra.

Prisutan će biti i aspekt Merkur opozicija Jupiter od početka meseca do 24. septembra, a to će biti posebno izraženo od 10. do 24. septembra, kada ćemo imati i retrogradnost Merkura i retrogradnost Jupitera.

Savet svim znacima Zodijaka je da maksimalno iskoriste prvu trećinu meseca, kada ćemo svi, navodi astrolog, mnoge stvari rešavati s lakoćom.

Astrolog Cincović otkriva i šta čeka svaki znak Zodijaka tokom septembra.

Ovan

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku će mnogo racionalnije sagledavati svoje profesionalno funkcionisanje. Bićete odgovorniji, ali ne smete da dozvolite da vas ponese euforija.

Finansijama nećete biti zadovoljni, ali možete da očekujete poboljšanje u drugoj polovini meseca.

Emotivna situacija je povoljna, a slobodni Ovnovi mogu da uđu u vezu sa poslovnim saradnicima ili da preko njih upoznaju nekoga ko će im se dopasti.

Zdravlje će biti odlično.

Bik

Tokom celog meseca bićete pod velikom tenzijom i nervozom. U poslu ćete biti sistematični. Komunikacija sa saradnicima će biti dobra, a preko posla koji je povezan sa zabavom možete brzo da zaradite veće količine novca.

U postojećim vezama čeka vas puno lepih trenutaka, a oni koji su sami od 15. do 25. septembra biće u prilici da pronađu srodnu dušu, i to u svom okruženju, potpuno neočekivano.

Potrebno vam je mnogo više fizičke aktivnosti.

Blizanci

Mars će tokom celog meseca biti u vašem znaku, što će vam i te kako pogodovati na svim poljima. Razmislite o ciljevima koje ste postavili, ali vodite računa da ne budete izmanipulisani.

U ljubavi vas čeka predah. Vaš šarm neće dati odgovarajuće rezultate.

Pazite se povreda.

Rak

Bićete usporeni, ali u isto vreme i inspirisani da budete što uspešniji u poslovima koje obavljate. Finansije su solidne. Privatnici moraju da vode računa o planiranju i realizaciji poslova. Prilikom donošenja odluka morate se voditi intuicijom.

Kad je reč o ljubavi, čekaju vas sreća, radost i sadržajnost. Oni koji su sami mogu u okruženju da pronađu srodnu dušu u trenutku kad to najmanje očekuju.

Obratite pažnju na disajni trakt.

Lav

Bićete veoma angažovani i britki u komunikaciji, imaćete puno snage i energije i težićete liderskim pozicijama. Odlično su aspektovane komunikacije sa inostranstvom. Možete da očekujete rasprave sa nadređenim osobama po pitanju finansija.

Burni i strasni dani avgusta donose završetak žestokih veza, pa su mogući raskidi i razilaženja. Iritiraće vas to što nećete biti u poziciji da realizujete veze sa osobama koje vas emotivno i strasno privlače. Ukoliko ste u stalnoj vezi, čeka vas stabilnost.

Obratite pažnju na kardiološke probleme.

Devica

Bićete otvoreniji, simpatičniji i dodatno analitični. Kada su finansije u pitanju, stanje je solidno, ali očekujete naplatu nekih ranijih poslova, što može da se desi poslednjih 10 dana u mesecu.

Kada je reč o ljubavi, bićete podstaknuti da budete emotivniji i razdraganiji. Moguće su nove ljubavi i iznenadni susreti u centru grada, posebno krajem meseca.

Mogući problemi sa cirkulacijom.

Vaga

Ide vam naruku prva trećina meseca, kada možete da pokrenete bitne poslove. Od 10. septembra do kraja meseca bićete malo neodlučniji. Možete da očekujete pomoć od osoba koje imaju veze sa inostranstvom.

U ljubavi je potrebna tolerancija. Moguće su, takođe, i tajne ljubavi. Krajem meseca vodite računa da ne budete pokradeni.

Povedite malo više računa o imunitetu.

Škorpija

Bićete odlično poslovno organizovani, a u izazovnim poslovnim okolnostima izuzetno smireni. U poslednjoj trećini meseca možete se nadati povećanju finansija.

U ljubavi lepi trenuci, a one Škorpije koje su slobodne mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja.

Osetljiviji disajni trakt.

Strelac

Bićete vredni, energični, sposobni i imaćete veliku potrebu za dokazivanjem i kontrolom na svim životnim poljima.

Vodićete veoma ozbiljne razgovore u vezi sa položajem na poslu; okolnosti vam idu naruku, a vi to umete da iskoristite. Krajem meseca očekuje vas zanačajn priliv novca, što će vam omogućiti da i na privatnom planu budete bolje raspoloženi.

Pojedine žene rođene u ovom znaku mogu da uđu u bliske veze sa nadređenim osobama, isključivo zbog svog statusa.

Ne preterujte u hedonizmu.

Jarac

Radićete više poslova istovremeno, i to dosta uspešno. Vodite računa posle 15. septembra da ne napravite neku grešku. Finansijama nećete biti zadovoljni, ali ćete trud i rad naplatiti u narednom periodu.

Prijatno iznenađenje u ljubavi čeka Jarčeve koji su usamljeni. Osoba koja će im se dopasti čeka ih na nekom putovanju. Jarčevima koji su u stalnim vezama aspektovana je velika dinamika.

Povedite računa o zglobovima.

Vodolija

Čeka vas veliki broj obaveza i neverovatno intenzivna komunikacija. Osetićete veliku žudnju za isticanjem sopstvenih vrednosti.

Septembar je vrlo povoljan period za ulaganja koja će kasnije biti veoma plodonosna. U ljubavi vas čeka puno strasti, zadovoljstva i uživanja.

Budite fizički aktivniji.

Ribe

Imaćete malo više samopouzdanja i energije, bićete dinamičniji u prvoj trećini meseca. Kad budete donosili odluke, oslonite se na razum. Oprez u saobraćaju.

Povoljno za pokretanje ortačkih poslova.

U ljubavi vam stoji pozitivan impuls. Ribe su uvek u svom iracionalnom emotivnom zanosu, a sada je to vrlo realno. Inicijativa će stizati od partnera. Poslednjih sedam dana meseca potrebno je da budete iskreniji jedno prema drugom.

Detaljnije prognoze za svaki znak Zodijaka pogledajte u video-snimku na početku teksta.

Video: Astrolog Dušan Cincović o Saturnu: Od neprijatelja do saveznika

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA