MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022: Stiže retrogradni Merkur, evo ko bi trebalo da bude na oprezu

 
 
  • 0

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf.rs daje prognoze za svaki znak Zodijaka za nastupajući kalendarski mesec

Leto se bliži kraju, a u narednom kalendarskom mesecu dočekaćemo jesen, koja će, prema rečima astrologa Dušana Cincovića, biti po mnogo čemu specifična.

- U septembru nas čeka čak šest planeta u retrogradnom hodu – kaže astrolog Cincović za Telegraf.rs

- Septembar donosi veliko smirenje i stabilnost. Od 10. septembra planetama koje su bile u retrogradnom hodu i u prethodnom periodu pridružuje se Merkur, koji tu ostaje do 1. oktobra.

Prisutan će biti i aspekt Merkur opozicija Jupiter od početka meseca do 24. septembra, a to će biti posebno izraženo od 10. do 24. septembra, kada ćemo imati i retrogradnost Merkura i retrogradnost Jupitera.

Savet svim znacima Zodijaka je da maksimalno iskoriste prvu trećinu meseca, kada ćemo svi, navodi astrolog, mnoge stvari rešavati s lakoćom.

Astrolog Cincović otkriva i šta čeka svaki znak Zodijaka tokom septembra.

Ovan

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku će mnogo racionalnije sagledavati svoje profesionalno funkcionisanje. Bićete odgovorniji, ali ne smete da dozvolite da vas ponese euforija.

Finansijama nećete biti zadovoljni, ali možete da očekujete poboljšanje u drugoj polovini meseca.

Emotivna situacija je povoljna, a slobodni Ovnovi mogu da uđu u vezu sa poslovnim saradnicima ili da preko njih upoznaju nekoga ko će im se dopasti.

Zdravlje će biti odlično.

Bik

Tokom celog meseca bićete pod velikom tenzijom i nervozom. U poslu ćete biti sistematični. Komunikacija sa saradnicima će biti dobra, a preko posla koji je povezan sa zabavom možete brzo da zaradite veće količine novca.

U postojećim vezama čeka vas puno lepih trenutaka, a oni koji su sami od 15. do 25. septembra biće u prilici da pronađu srodnu dušu, i to u svom okruženju, potpuno neočekivano.

Potrebno vam je mnogo više fizičke aktivnosti.

Blizanci

Mars će tokom celog meseca biti u vašem znaku, što će vam i te kako pogodovati na svim poljima. Razmislite o ciljevima koje ste postavili, ali vodite računa da ne budete izmanipulisani.

U ljubavi vas čeka predah. Vaš šarm neće dati odgovarajuće rezultate.

Pazite se povreda.

Rak

Bićete usporeni, ali u isto vreme i inspirisani da budete što uspešniji u poslovima koje obavljate. Finansije su solidne. Privatnici moraju da vode računa o planiranju i realizaciji poslova. Prilikom donošenja odluka morate se voditi intuicijom.

Kad je reč o ljubavi, čekaju vas sreća, radost i sadržajnost. Oni koji su sami mogu u okruženju da pronađu srodnu dušu u trenutku kad to najmanje očekuju.

Obratite pažnju na disajni trakt.

Lav

Bićete veoma angažovani i britki u komunikaciji, imaćete puno snage i energije i težićete liderskim pozicijama. Odlično su aspektovane komunikacije sa inostranstvom. Možete da očekujete rasprave sa nadređenim osobama po pitanju finansija.

Burni i strasni dani avgusta donose završetak žestokih veza, pa su mogući raskidi i razilaženja. Iritiraće vas to što nećete biti u poziciji da realizujete veze sa osobama koje vas emotivno i strasno privlače. Ukoliko ste u stalnoj vezi, čeka vas stabilnost.

Obratite pažnju na kardiološke probleme.

Devica

Bićete otvoreniji, simpatičniji i dodatno analitični. Kada su finansije u pitanju, stanje je solidno, ali očekujete naplatu nekih ranijih poslova, što može da se desi poslednjih 10 dana u mesecu.

Kada je reč o ljubavi, bićete podstaknuti da budete emotivniji i razdraganiji. Moguće su nove ljubavi i iznenadni susreti u centru grada, posebno krajem meseca.

Mogući problemi sa cirkulacijom.

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA