Sedmica ispunjena emocijama, ali i konfliktima: Na jedan dan posebno obratite pažnju

 
 
  • 0

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

Ponedeljak započinjemo odličnim aspektom između Meseca i Sunca, što donosi jednu vrstu usklađenosti. Nakon perioda nejasnoća i zbunjenosti, konačno barem nakratko osećate stabilnost i da sve jeste onako kako treba da bude. Neke projekte ste priveli kraju i shvatili koliko su vam benefita doneli.

Mesec tokom noći menja znak i ulazi u znak Raka. To znači da sve ono o čemu ste samo razgovarali i razmišljali sada možete i sprovesti u delo, posebno ako je to u vezi sa porodicom, privatnim biznisom ili nekretninama. Ovog dana je najvažnije biti što više iskren u odnosima, provoditi vreme sa najbližima i porodicom, uzdržavati se od alkohola ili drugih oblika bežanja od stvarnosti.

U popodnevnim časovima očekujte burnije reakcije i naglašenu emotivnost i ranjivost. Čak i veoma pozitivni događaja mogu naterati suze na oči. U večernjim časovima Merkur u aspektu sa Plutonom donosi značajne informacije i znanja, kao i tajne i skrivene aspekte neke situacije koja izlazi na svetlost dana. Možete se opteretiti nekim mislima. Gledajte detektivske filmove ili serije. Sunce je na poslednjem stepenu znaka Lava pa to može doneti pad sa pozicije za izvesne muškarce.

Od utorka menja se fokus. Sunce ulazi u znak Device na mesec dana, i to će doneti veću posvećenost poslu, radnim obavezama ili traženju posla. Rado se posvećujete zdravlju, promeni režima ishrane, zdravim navikama, fizičkim vežbama, spremanju poslovnog i stambenog prostora. Više posvećujete pažnju telu. Ne zalećite se nezrelo u neke poduhvate i sukobe, jer je energija dana jako naglašena pa lako može planuti čak i bezazlena situacija. Dan je dobar za promene, pa izađite iz stereotipa i šablona i reagujte drugačije nego obično.

U sredu smo jako emotivni i lako nas povređuju tuđe reči, ali i naše misli, emocije i reakcije su nam burnije. Može doći i do uznemirenosti usled vesti koje stižu do nas. Javljaju se strepnje i strahovi posebno za nekog ko vam je blizak.

Horoskop Astrologija Zodijak Foto: Pixabay

Imaćete potrebu da iskažete svoje emocije i da olakšate dušu sa nekim. Povoljno je za preseljenje, planiranje porodice, kupovinu nekretnine ili zemljišta. U popodnevnim časovima Mesec prelazi u znak Lava i pravi aspekt prema Marsu što donosi naglašenu energiju i nametanje volje i ega. Budite snažni, dostojanstveni u svojim odnosima i inicirajte projekte.

Budite fizički aktivni. Uran ovog dana kreće retrogradno na nekoliko meseci. Ovaj tranzit donosi situacije u kojima smo već bili. Ukoliko niste napravili neke promene ranije, sada dobijate novu šansu.

Četvrtak je jedan veoma opušten dan koji treba iskoristiti za razvoj sopstvene vizije i kreativnosti. Imamo samo lep aspekt između Meseca i Jupitera pa samo radite ono što vam prija. Zabavljajte se. Izađite na neko javno mesto. Dobro je za organizaciju proslava, skupova, rođendana i sportskih manifestacija. Kako je Merkur na poslednjem stepenu Device, ovog dana možete okončati neke pregovore i doneti odluke. Obratite pažnju na ideje i osobe koje mogu biti sjajne za vas, posebno u poslovnom smislu. Moguća promena posla.

U petak Merkur ulazi u znak Vage, što će doneti druge teme za razmišljanje. Pričaće se i misliće o odnosima, svim emotivnim odnosima, braku i poslovnim saradnjama. Moguće su lepe vesti na emotivnom polju, zaljubljivanja i ljubavni susreti.

Ono što kvari ovaj dan jesu vremenska ili prostorna ograničenja, emotivna distanciranost. Imate partnera ali on je daleko i ne može biti sa vama. Briga o novcu i nedostatak je takođe prisutna. Vaši planovi nailaze na zastoje i prepreke. Ovo je dan uoči mladog Meseca pa je psiha posebno osetljiva. Potrudite se da ne kritikujete.

Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

U subotu imamo mlad mesec u znaku Device, koji će biti posebno značaj na polju posla i zdravlja. Kako je u izaozvnom aspektu sa Marsom, donosi pobune radnika, svađe i konflikte, inflamatorne procese, pogoršanje zdravstvenog stanja ili veću brigu oko tog polja.

Ovog dana imamo i dva izazovna aspekta, između Venere i Urana, i Sunca i Marsa, što dodatno pojačava tenziju. Borbe se vode zbog novca, dolazi do neočekivanih troškova i neplanskih situacija. Ove aspekte najviše mogu osećati Bikovi i Vage u znaku i podznaku, kao i Ovnovi, Lavovi i Škorpije. Lako dolazi do nesporazuma, raskida i razvoda.

Nedelju završavamo još jednim izazovnim aspektom između Venere i Saturna koji upućuje na prekide i emotivnu distancu u odnosima. Lako možete osećati probleme u komunikaciji, bliskim odnosima, izozove sa novcem i usamljenost.

Odnosi koji započinju sada nose dozu prepreka i ograničenja, kao što su veze se puno starijim ili puno mlađim osobama, sa zauzetim osobama, ili ljudima koji su prostorno udaljeni od vas. Uzdržite se od previše kritike i sitničavosti. Lako uočavate greške i mane u svemu i u svakome. Nedelja je dobra za preokrete i promene, da presečete neke stare odnose, navike ili promenite posao.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA