DNEVNI HOROSKOP ZA 3. AVGUST: Vaga neodlučna oko poslovne ponude, Strelac se mnogo nervira

 
 
 ≫ 
  • 0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Situacije u poslovnom okruženju se menjaju iz trenutka u trenutak, ali ćete vi nekako uspevati da sve držite pod kontrolom. Partner ne poštuje dogovore, ali ste spremni da pređete preko toga. Ne želite nemire i sa te strane.

BIK

Dobijate informacije koje vam mogu promeniti koncepciju daljeg delovanja u poslovnom segmentu. Ne istrčavajte se sa izjavama, da vam partneri ili saradnici ne bi zamerili. Jedva uspevate da odvojite malo vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI

Ako se budete opterećivali nečijim rečima, propustićete vreme da završite veću poslovnu obavezu. Pokušajte da se usredsredite na ono što je zaista bitno. Smatrate da dajete mnogo više nego što dobijate u odnosu sa voljenom osobom.

Devojka, žena, moda, naočare, žuta boja, majica, marama Foto: Shutterstock

RAK

Ne posvećujete dovoljno pažnje onome što je neophodno da uradite. Niste prisutni duhom i usmereni ste više na emotivnu stranu, jer tu postoji određeno nezadovoljstvo. Moguće je da vas je partner iznenadio nekom svojom izjavom.

LAV

Ogromna energija i potrebno je da se punom parom bacite na završavanje obaveza. Ne izmišljajte razloge za čekanje i ne svađajte se sa ljudima sa kojima radite. Emotivni partner vas koči u nekim situacijama. Za sada ćutite.

DEVICA

Ne budite isključivi u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ne potencirajte samo na svojim interesima. Shvatite da je suština pregovora, baš to – da se dogovorite. Prebacujete partneru za neke sitnice koje i sami radite. Niste objektivni.

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA