NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje preokret u karijeri, Rakovima vlada strast

 
 ≫ 
  • 1

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Budite spremni za nove izazove.

OVAN

POSAO: Pravo vreme za pregovore i pokretanje novih ideja. Kraj nedelje može doneti realizaciju, a i energiju koja će vas pokrenuti i doneti uspeh na ovom polju.

LJUBAV: Slobodni, moguća su poznanstva preko društvenih mreža ili vraćanje starih emocija. Možete biti pomalo tajnoviti ili skrivati emocije. Zauzeti, obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Problem sa koštanim sistemom i zglobovima. Oslabljena cirkulacija, više odmarajte.

BIK

POSAO: Vreme kada se mnoge stvari na polju posla konačno moraju realizovati. Moguće razmišljanje i započinjanje nekog partnerskog posla koji će uroditi plodom.

LJUBAV: Neko prijateljstvo se može pretvoriti u emociju. Zauzeti, više pažnje posvetite partneru i pokušajte da se opustite od svakodnevnih problema.

ZDRAVLJE: Problem sa varenjem. Obratite pažnju na ishranu i hormonalni status.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

BLIZANCI

POSAO: Veliki preokreti na polju karijere. Bićete kreativniji, razmišljaćete o novinama na ovom polju. Energija vam se vraća.

LJUBAV: Moguće da vam pažnju privlači neko ko nije trenutno blizu vas. Zauzeti planiraju put sa voljenom osobom. Lepa nedelja je pred vama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa donjim delom stomaka. Ženski predstavnici ovog znaka, obratite pažnju na reproduktivne organe.

RAK

POSAO: Bićete puni energije, ali izbegavajte sukobe sa kolegama. Moguće promene nabolje kada je vaš status u pitanju. Bolja zarada.

LJUBAV: Dosta strasti i pomalo nemira. Izbegavajte sukobe i vraćanje u prošlost. Moguća pojava neke zanimljive osobe u vašem životu.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte, obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

LAV

POSAO: Nemojte dozvoliti da dođete u sukob sa nadređenima. Vreme je da u ovoj nedelji radite na sebi i rezultati neće izostati.

LJUBAV: Oprez od sukoba ili vraćanje nekih starih obrazaca. Sada je vreme da sve kvalitetne veze učvrstite, a sve loše privedete kraju.

ZDRAVLJE: Oprez na kardiovaskularni sistem, pritisak. Više se odmarajte.

DEVICA

POSAO: Pokretanje svega što ste dugo planirali. Moguća saradnja sa inostranstvom, kao i poslovni putevi.

LJUBAV: Lepa nedelja kada su emocije u pitanju. Pojava neke zanimljive osobe iz vašeg okruženja. A i pojava ili razmišljanja o osobi iz prošlosti. Zauzeti, stabilizacija odnosa.

ZDRAVLJE: Moguća prisutna tenzija i nervoza. Kao i povremene glavobolje. Odmarajte se i slobodno vreme provodite u prirodi.

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ica

    3. april 2022 | 13:16

    Uf, uf znam ja koliko Rak ume da bude strastven 🔥🔥🔥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA