DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART: Device uživaju s voljenim osobama, Lav završava manje poslove

 
 
 ≫ 
  • 0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Horoskop, Zodijak, priorda Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Eto i nedelje i trenutka za plandovanje i uživanciju. Doduše, vaš odmor je aktivni odmor, a čini mi se da vi pod tim podrazumevate da provedete ceo dan sa voljenom osobom ili sa prijateljima. Gde god da odete - biće vam dobro.

BIK

I vama su danas samo ljubavne zanimacije i voljena osoba na pameti. Ovaj dan svakako iskoristite u tom smeru, jer je i strast naglašena, ali i romantika i senzualnost. Sa voljenom osobom provedite nezaboravne trenutke.

BLIZANCI

Ukoliko ste već rekli da ćete se videti sa nekim ljudima, nema smisla da odustajete ili odlažete. Potrudićete se, ako je neka društvena obaveza u pitanju, da to zbrzate i obavite što je pre moguće. A onda da odete svojim putem...

Zodijak, astrologija, horoskop Foto:Pixabay

RAK

Danas batalite sve ostalo i posvetite se partneru. Ako ste usamljeni, odličan je trenutak i da upoznate nekog novog u izlasku, zabavi, sa prijateljima. Samo je problematično to što ćete se pre uvući u avanturu nego u pravu ljubavnu priču.

LAV

Imate vi dosta toga da sređujete po kući i oko kuće. Neki manji poslovi samo vas čekaju. Doduše, dobro ste raspoloženi, pa ćete se baciti na posao. A u večernjim satima - partnera pod ruku, pa u provod i uživanciju.

DEVICA

Vama su danas najvažniji odnosi. Sa prijateljima, sa članovima porodice, sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Želite da im se posvetite u potpunosti. Sa uživanjem ćete provesti svoje vreme sa ljudima koji su vam dragi.

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA