NEDELJNI HOROSKOP: Blizancima cvetaju ruže u ljubavi, Vage ostvaruju dobre poslovne rezultate

 
 ≫ 
  • 0

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Pred vama je faza koju maksimalno treba da iskoristite, kako bi ostvarili svoje ciljeve. Uz dovoljno

upornosti i dobar plan uspećete sve da ostvarite, kao i uvek.

Vaše emocije su sada u fazi ekspanzije. Zadovoljni ste i blistate! Ipak, nemojte zanemariti svoje dosadašnje prijatelje zarad ljubavi, jer su oni uvek bili tu za vas!

Potrudite se, naravno, da budete dovoljno aktivni, jer je za vaše zdravstveno stanje bavljenje sportom od ključnog značaja. Imate mnogo energije u sebi i prija vam da se krećete što više.

BIK

Sada je prilika da dogovorite posao, koji bi bio dugoročnijeg karaktera, a koji bi vam doneo ne samo uspeh na poslovnom polju, već i izvestan status. Ipak, nemojte previše trošiti, ostavite i za kasniji period.

Možete da očekujete zanimljive ljubavne promene. Izlazite sa prijateljima, jer vas baš jedan takav izlazak može prijatno iznenaditi. Upoznajete zanimljivu osobu, koja će vas oduševiti svojom originalnošću.

Tokom ovog perioda izbegavajte i preteran unos slatkiša kojima inače možete da budete skloni. Važno je da vodite dovoljno računa o svojim navikama.

BLIZANCI

U poslovno - partnerskim odnosima vam slede promene koje će biti takođe pozitivne. Pazite da vi sami ne budete skloni pravljenju nekih grešaka ili štete. Radite na stvaranju bolje koncentracije, mogu vam se desiti propustiti.

Ako ste u vezi ili braku, tokom ove nedelje dolazi do pozitivnih promena u odnosu sa voljenom osobom. Pokazivaćete više emocija jedno prema drugome i na neki način ćete biti iskreniji.

Potrudite se da se tokom ove nedelje ne forsirate u bilo kom smislu i budite spremni da se posvetite svojim potrebama.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Ako ipak rešite da se posvetite poslu i da uzmete stvari u svoje ruke, moguće je da ćete ostvariti pozitivne rezultate. Dosta toga zavisi od vas. Zato je važno da se potrudite da budete posvećeniji, odgovorniji prema poslu.

Moguće je da okolnosti u kojima se nalazite vidite na sasvim drugačiji način i da vam je jako teško da po bilo kom pitanju nađete kompromis. Ovo je faza u kojoj nećete biti spremni na dogovor.

Vi ćete u ovoj nedelji imati u sebi puno pozitivne energije i snage, pa će vam zato biti mnogo lakše da se sa zdravstvenim problemima izborite.

LAV

Izoštrite svoje instinkte, oslonite se na svoju intuiciju, na taj način ćete mnogo lakše doneti odluke, koje će biti ispravne. Budite istrajni u svemu!

Imaćete sreće na polju ljubavi na neki način, nova osoba će vam probuditi sva najlepša osećanja. Bićete spremni za početak nove veze i za novu ljubav.

Povedite računa ako imate bilo kakve srčane tegobe u ovom periodu, jer bi problemi sa visokim pritiskom mogli da vam se inteziviraju sada.

DEVICA

Ako se bavite nekim privatnim poslom sudbina će vam biti malo naklonjenija. U tom slučaju ćete imati mogućnost da ostvarite nešto bolje stanje i da dođete do manjeg olakšanja na poslu. Važno je da imate jasno zacrtane ciljeve. Potrudite se da verujete u sebe i u to da ćete naći svoju sreću.

Pred vama je period u kojem ćete biti senzitivni i intuitivni. Boravite što više u prirodi, družeći se sa dragim ljudima.

Važno je takođe i da izbegavate stresne okolnosti. Pazite na svoje zdravlje, ne zanemarujte simptome, znake na koje vam telo ukazuje.

Video: Milena Radulović: U "Ožiljku" prvi put igram glavnu žensku ulogu u seriji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA