Merkur ulazi u Jarca: Neke znake Zodijaka očekuje olakšanje, a druge problemi u komunikaciji

 
 ≫ 
  • 2

Astrolog Aleksandra Bjeljac objašnjava kako će na svaki horoskopski znak uticati ovaj tranzit

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Planeta razmišljanja, intelekta i komunikacije će svoj hod započeti kroz znak Jarca večeras, 13. decembra i u njemu će ostati do 2. januara 2022. godine. Merkur u Jarcu će se spustiti na zemlju posle lepršavog kretanja kroz znak Strelca.

Astrolog Aleksandra Bjeljac kaže za Telegraf  da ovaj tranzit donosi period stabilnog razmišljanja, kada se svi važni dogovori i pregovori mogu pokrenuti.

Merkur u Jarcu je stabilan, prizeman, obazriv pa nije na odmet da dobro analizirate neke stvari pre nego što se za iste odlučite. Intelekt će dolaziti do izražaja, ali isto ćete se na neke stvari iz prošlosti vraćati, misli će vam biti okupirane nekim prošlim vremenom.

Može se desiti da upadnete u depresiju, da budete ćutljiviji, povučeniji, ali naravno sve zavisi od natalnog položaja Merkura

Njegov tranzit će delovati na sve znake, nekome će doneti olakšanja, dok nekim znacima malo može doći do zastoja u nekim stvarima.

OVAN

Period vezan za posao, karijeru pa u ovom periodu vas očekuju važni sastanci, pregovori, dogovori. Zvezde će vam biti naklonjene za svaki vid rešavanja poslovnog pitanja.

BIK

Period dogovora vezanih za inostranstvo. Mogućnost ponude posla koja je na neki način vezana za inostranstvo, mogućnost putovanja, period dobar za edukaciju.

BLIZANCI

Kod vas može doći do manjeg pada raspoloženja, nekako ćete se vraćati unazad, ali je istovremeno dobar period i da upravo sada razrešite prošlost, da otpustite sve loše misli. Takođe, imaćete sitni novčani priliv od drugih ljudi. U ovom periodu se mogu neka pitanja oko nasledstva pokrenuti.

Solarni sistem Foto: Pixabay

RAK

Pred vama stabilan period u kom možete rešiti sve sudske sporove. Dobar odnos sa javnošću. Manje trzavice sa partnerom mogu biti rešene. Vreme potpisivanja bitnih dokumenata, sklapanje partnerstva.

LAV

Vreme poslovanja, ugovori, pregovori. Dobar period za sve poslove kroz komunikaciju, menadžerstvo, informatiku. Malo oprez zbog umora i napetosti usled većeg obima posla, pa napravite balans.

DEVICA

Kod vas vreme kreativnosti, ali i vreme ljubavi. Period kada ćete flertovati, biće mnogo udvaranja. Mogućnost ulaska u vezu. Svaki posao koji zahteva kreativnost i neku vrstu umetnosti sada može uroditi plodom.

Video: Ako osvojite srce nekog od ovih šest horoskopskih znakova - voleće vas zauvek

Video: Počeo spektakl u Batajnici, prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA