DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR: Ovnu poslovna situacija nije naklonjena, Ribi dobar odnos sa partnerom

 
 ≫ 
  • 0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

www.astrousluge.com

OVAN

POSAO: Sačekajte bolji period za poslovne pregovore. Situacija vam trenutno nije ni malo naklonjena. Sada nije vreme da iznosite svoje predloge.

LJUBAV: Razmislite još jednom dobro o svemu što se tiče bračnog života. Nesigurni ste u partnerova osećanja. Vaša sumnja postoji neko vreme. I sami ste svesni da bi to bio loš početak jednog ozbiljnog odnosa.

ZDRAVLJE: Iritacije na koži. Obratite se dermatologu. Potrebna je odgovarajuća terpija.

BIK

POSAO: Zabrinuti ste za finansije. Niste sigurni kako ćete otplatiti dugove koji su se nagomilali. Izlaz iz te situacije je kredit, koji bi trebao da vas spasi poteškoća,

LJUBAV: U vama se budi ljubomora i dolazite do konflikta sa voljenom osobom. I partner je svestan vaše posesivnosti, a razgovorom bi ste mogli rešiti trenutnu krizu.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt. Odlazak kod urologa bi mogao doneti trajno rešenje. Neophodan je veći unos tečnosti.

BLIZANCI

POSAO: Imate mnogo obaveza i veliki pritisak nadređenih da sve obavite na vreme. Ne možete sada sebi dozvoliti umor, niti pad koncentracije. Pritisak neće potrajati, uspećete da se odmorite nakon završetka ovog projekta.

LJUBAV: Nemate dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi onako kako biste to želeli. Opterećeni ste poslovnim obavezama, ali partner vam pokazuje razumevanje.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta i loša krvna slika. Unesite više vitamina.

Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

RAK

POSAO: Imate manje posla i svakako priliku za predah. Iskoristićete priliku da ranije završite radni dan. Vredni ste i bili ste vrlo koncentrisani da bi steih na vreme obavili.

LJUBAV: Uživajte u romantici i lepim trenucima. Danas se iskreno možete zaljubiti u neku novu osobu. Ovaj dan posvetite ljubavi, zabavi, opuštanju. Dugo vremena ste bili posvećeni samo poslu.

ZDRAVLJE: Nemojte da preterujete sa alkoholom. Odlazak u restoran, može da izazove preterivanje.

LAV

POSAO: Prilično težak dan za sve one koji se bave privatnim poslom. Mogući su i finansijski izdaci. Napravite analizu dosadašnjih poslovnih poteza. Očigledno da negde grešite. Posavetujte se sa bliskim saradnikom.

LJUBAV: Potrebna vam je osoba koja može da vam pruži emotivnu sigurnost. Sada osećate usamljenost, kao da su vas svi napustili.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku. Promenite režim ishrane. Umete da preterate sa količinom hrane, ali i slatkiša.

DEVICA

POSAO: Preporuka je da se što bolje organizujete i maksimalno posvetite poslu. Sve ostale aktivnosti zaboravite. Potražite savet od saradnika kome verujete i koji vam može usmeriti na pravi put.

LJUBAV: Danas je najbolje da vas partner izbegava u svakom pogledu. Nervozni ste, zbog opterećenosti , većoj odgovornosti na poslu. Sada vam je potrebna samo nežnost i podrška.

ZDRAVLJE: Osetljivo grlo i krajnici. Hladno vreme, kao i napici, uzrokuju bolove u grlu.

Video: Lošom ishranom ubrzavamo proces starenja, postajemo hronično umorni! Ove navike moramo menjati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA