NEDELJNI HOROSKOP: Jarčeve očekuje susret sa posebnom osobom, Lavovima idealan period za dijetu

 
  • 0

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

foto Pixabay foto Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Imate puno energije za posao, ali okolnosti vam jednostavno sada ne idu na ruku i dosta toga nije u vašu korist. Na polju ljubavi vas na neki način opterećuje osećaj monotonije.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su novi problemi, pogotovo vezani za organe za varenje, želudac i problemi sa žuči. Imunitet vam je generalno oslabljen i trebalo bi da posetite lekara.

BIK

Nemojte da se oslanjate na faktor sreće, niti da rizikujete previše kada je u pitanju poslovno polje. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ste u stanju apatije zajedno sa svojim partnerom.

Na polju zdravlja vas očekuju tegobe vezane za grudni koš, mogući su problemi sa krvotokom, kao i sa pritiskom. Možda je vreme da se javite kardiologu radi pregleda.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom nepovoljan je period, za sve ostale je ova faza solidna. Ljubavna situacija je daleko od onoga što ste želeli da bude, za sada.

Zdravstveno stanje može biti donekle oslabljeno, pogotovo su naglašeni problemi vezani za urogenitalni trakt. Ženski pripadnici ovog znaka mogu imati naglašene probleme vezane za jajnike ili plodnost.

Horoskop, blizanci Foto: Shutterstock

RAK

Poslovna komunikacija vam sada nije baš jača strana, kao da ne umete na pravi način da se izrazite... Na polju ljubavi vas očekuju nova dešavanja sa osobom koju poznajete već dosta dugo.

Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi vezani za kašalj, sinuse, generalno su vam osetljivi disajni putevi. Pored toga su mogući problemi sa zglobovima na rukama.

LAV

Finansijski problemi vas sustižu i prilično ste zabrinuti zbog toga. Nije povoljan period za ulaganja. Kada je u pitanju ljubav, imate osećaj da partner zanemaruje vaše potrebe.

Na polju zdravlja vas očekuje povoljan period za mršavljenje, dijetu, gubitak viška kilograma. Uz manje restrikcije se možete dovesti u jako dobru fizičku formu.

DEVICA

Imate jako dobre ideje, ali vam nedostaje malo energije kako biste sve sproveli u delo. Ljubavna situacija vam deluje dosta teže nego što zaista jeste, ali uskoro će se raščistiti crni oblaci.

Zdravstveno stanje bi moglo biti pomalo ugroženo, pogotovo kada je u pitanju predeo glave. Čuvajte se mogućih padova ili udaraca, kao i glavobolje i migrene.

Video: Dete palo sa trećeg sprata u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA