Zvezde upozoravaju: Ove sedmice donosite odluke hladne glave, ne igrajte se špijuna

 
  • 1

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

foto Pixabay foto Pixabay

Glavni akteri su osobe sa naglašenom Devicom ili Blizancima.

Sedmicu započinjemo nakon intenzivnog punog meseca, čije efekte osećamo i prvog dana radne nedelje. Svi emotivni i partnerski odnosi dolaze do tačke prekretnice. Sada ćete videti sa kime i šta dalje. Ko ostaje, a ko odlazi. Neke odnose na jedan neprijatan i bolan način možete doživeti. Ali svaki rast mora po malo da boli.

Kada prevaziđete trenutnu emotivnu situaciju, videćete kroz vreme koliko je to bolje za vas. Mesec iz znaka Vage pravi aspekte prema Saturnu, Marsu i Jupiteru, koji vam garantuju da će vreme, vaša prava akcija i vizija kojom se vodite uroditi plodom.

Danas se postavljaju čvrsti temelji za budućnost. Nećete vi to osetiti i doźiveti ovog dana, ali će vam vreme pokazati. Samo istrajte u onome što ste sebi zacrtali.

U utorak je naglašena ranjivost i emotivnost. Dan vuče u dva smera, jedan vrlo izazovan, a drugi kreativan i disciplinovan. Ovog dana vas lako mogu povući emocije, neiskrena komunikacija i lažne informacije. Ne igrajte se špijuna, možete saznati neprijatnosti, koje svakako mogu izaći na videlo. Beg od stvarnosti u san, maštu, kreativnost, alkohol, i slično.

Odnosi koji se sada formiraju imaju tendenciju da traju u vremenu, ne moraju biti zasnovani na strasti i bliskosti, već na prijateljstvu ili zajedničkim interesima. Ovog dana obratite pažnju na manipulativne osobe, na kredite, i ne ulazite u rizike. Razvijajte svoju kreativnost. Odmorite se i pošteno naspavajte. Pišite, slikajte, pevajte. Napravite plan štednje.

foto Pixabay foto Pixabay

U sredu nas nalet informacija i komunikacije može preplaviti. Neće nas interesovati površne priče i plitki razgovori. Želećemo da saznamo dublje, više, šire. Saznaćemo i neke skrivene informacije ili tajne, koje mogu izazivati strahove u nama. Jako je važno ovog dana biti fizički aktivan, transformisati svoju energiju, pokrenuti neki proces promene, unutar našeg ličnog života i svakodnevnice.

Sve što započnete ovog dana imaće tendenciju da traje, te je stoga dobro započeti neku dijetu, režim ishrane, vežbanja ili se latiti nekih zahtevnih zadataka i obaveza koje imate.

U četvrtak budite što prizemniji jer energija dana vodi u preterivanja i insistiranje na megalomanskim planovima. Ovog dana aktivirajte viziju, vizualizaciju i širenje vidika.

Petak nosi mnoštvo aspekata Meseca, što dovodi do smene situacija i događaja iz sata u sat. Rane jutarnje časove iskoristite za sve ono što volite i uživate. Imaćete veliku želju za hedonizmom, slobodom i lakoćom. Što manje to bude bilo prisutno ili moguće u vašem životu, već od podneva pojaviće se emocija ljutnje, besa i frustracija, zbog koje možete impulsivno i naglo reagovati.

Ono što vam budu govorili ili nametali vi ćete se snažno suprotstaviti tome i osećaćete da vas napadaju, čak i kada to nije tako. Ne nasedajte na neproverene informacije, čuvajte dokumenta, i ne obećavajte više nego što možete da ostvarite.

U subotu ćete imati potrebu da se distancirate, posvetite nekim zahtevnim zadacima, teškim poslovima i obavezama. Iako budete imali najbolju nameru, možete se naći u situaciji da vas druga strana neće doživeti tako. Pustite druge da imaju sopstvene stavove i usmerite svoju pažnju na dugoročne ciljeve.

U nedelju je komunikacija izazovna, jer je Merkur na poslednjem stepenu znaka Riba, što već dva-tri dana unazad donosi zavrzlame, konfuzije sa papirologijom, nejasnoće u komunikaciji i zaboravnost. Nije dobro nametati odgovornost drugim osobama iz okruženja jer nećete naići na pozitivni prijem.

Budite oprezni u komunikaciji i izbrojte do sto. Manjak takta, impulsivnost i brzopletost dovodi do nezadovoljstva. Ostanite što više mirni, a odluke donosite hladne glave.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubav

    29. mart 2021 | 11:54

    Dani su Velikog posta. Molitva pokajanje delanje dobrih dela i radovanje. Snama je Bog. A kad je snama Bog ko moze protiv nas. Jacajte Veru 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA