Nedeljni horoskop: Ovna očekuje novo poznanstvo, a Lavove nepovoljan period za posao

 
  • 1

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Horoskop Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Povoljna je nedelja ispred vas pa možete da očelujete da ćete na poslovnom polju imati stabilno stanje. Na polju ljubavi vam sledi novo poznanstvo koje će vas oduševiti. Kada je u pitanju zdravlje takođe nemate većih briga. Energični ste i dobro se osećate u svojoj koži. Posvetite se vežbanju i bavljenju sportom.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Povoljan je period da vam se privatni posao pokrene na bolje. Možete da donesete i lepe odluke na ljubavnom polju i da krenete u zajednički život sa osobom koju volite. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme zbog stomaka i loše probave. Možete biti skloni i višku kilograma.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Povoljna vam je ova nedelja da na polju posla ostvarite svoje ciljeve. Možete da očekujete zanimljiva poznanstva. Lako sklapate kontakte i ulazite u flert. Na polju zdravlja vam se preporučuje da izbegavate cigarete i da vodite računa o disajnim putevima. Ako vas nešto muči posetite vašeg lekara.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete da će vam finansije polako ali sigurno krenuti na bolje. Na polju ljubavi vam sledi važan razgovor o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete se osećati dobro, stabilno i u kojem nećete imati veće brige. Samo pazite na zdravlje zuba.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Nije vam povoljna nedelja za posao, pa izbegavajte sada važne sastanke i nove promene. Na polju ljubavi vam sledi odluka o tome da li ostajete sa voljenom osobom ili ne. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam period koji vam donosi manje probleme sa očima, vidom a osetljiv može da vam bude i donji deo leđa.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Kada je u pitanju posao imate utisak da se neke stvari odugovlače i da vam nije lako da ostvarite sve što želite. Na polju ljubavi vam sledi komunikacija sa osobom koja će na vas ostaviti poseban utisak. Kada je u pitanju zdravlje sledi vam period u kojem ćete biti osetljivi. Vodite računa o vašem imunitetu.

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA