STEVIJA: 200 puta slađi od šećera, a nema kalorije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dijabetičarka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dijabetičarka

    03. februar 2015 | 11:47

    Lično sam sumnjičava prema svemu što prolazi bilo kakvu tehnološku obradu. Zato imam samu biljku na prozoru. Gaji se kao bosiljak, ruzmarin i drugo začinsko bilje - uberete listić i hop u čaj. Za veće količine kada pravim kolače npr, kupujem samlevenu biljku u radnjama zdrave hrane.

  • Stevijana

    07. mart 2014 | 12:36

    Ja kupujem Melia odlicna je, nema laktoze i ima u radnjama zdrave hrane a moze se i sa sajta narucivati mada to nisam probala ne znam kolika je postarina.

  • Kvescn

    03. mart 2014 | 22:22

    Gde ima da se kupi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA